Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 2, Xbox 360'ta Daha Kolay Olabilecek

The Witcher 2'nin Xbox 360 sürümü de oldukça kaliteli olacak gibi görünüyor

     CD Projekt Red yetkililerinin açıklamasına göre The Witcher 2: Assassins of Kings'in PC sürümünde bulunan "easy" seçeneği Xbox 360'ta daha kolay bir oyun sunacak. Böylece oyunun PC sürümünde "easy"de bile zorlananlar Xbox 360 sürümünde daha kolay bir oyun oynamış olacak.

     Geri bildirimler sonucunda özellikle başlangıç bölümünü PC oyuncuları için de daha kolay yapacaklarını söyleyen Tomasz Gop, hala daha dengeli bir oyun sunmak için çabaladıklarını belirtti. 

     Dengeli bir oyun yapısını PC'de yamalarla sunmayı planlayan CD Projekt Red, bütün bu düzeltmeleri The Witcher 2'nin Xbox 360 sürümünün kutusunda bulundurmayı planlıyor. Bunun yanı sıra oyunun Xbox 360'ta da harika çalışması için bir çok değişiklik de yolda.

     Bu arada CD Projekt Red yetkilileri oyunun Xbox 360 sürümündeki "easy" seçeneğinin daha kolay olması nedeniyle kafaların karışmasını da istemiyor; çünkü hardcore oyuncular için çok daha zor bir oyun sunan seçenekler de bulunacak. Daha kolay oyun seçeneği oyunu herkesin oynayabilmesi için sunuluyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC
Family Guy'ın MMO'su mu Geliyor? Söylenti: Wii U Modifiyeli Radeon R770 Kullanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

17.6.2011 22:03:52

0
"Bunun yanı sıra oyunun Xbox 360'ta da harika çalışması için bir çok değişiklik de yolda." Bu değişiklikler olur olur umarım PC'deki kaliteyi aynen aktarabilirler grafik konusunda da Orta ayardaki bir Witcher 2 ile eş değer bir grafik bekliyorum..İlk konsol deneyimleri iyi bir port olur umarım..

ShadowStep

16.6.2011 22:12:49

0
Oyundaki zorluk olayı çok dengesiz.İlk başta alışana kadar çok zor geliyor.Alıştıktan sonra ve itemleri aldıktan sonrada öyle kolay oluyor ki sadece mouse'un sol tuşu ile çoğu savaşı alabiliyorsunuz.Oyunun başındaki zorluk derecesi oyunun sonlarında da kalsa bence çok iyi olurdu zira oyunun sonlarındaki savaşlardan zevk alamamıştım.

Guest-49878F607

16.6.2011 21:52:33

0
Oyunun savaş sistemi alışınca çok zevkli ve kolay ama ilk başlarda kafayı yiyordum :D Farklı bir oynanışı var.

mezka

16.6.2011 20:20:44

-1
yaw oyun normalde okadar zorki hard ile oynarsam düşünemiyorum zorluğu :S
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız