Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The War Z'nin İsim Hakları Askıya Alındı

The War Z'nin geliştiricileri için önümüzdeki dönem çok zorlu geçecek

      Hammerpoint tarafından geliştirilen The War Z ile ilgili bir süre önce çok sayıda olumsuzluk ortaya çıkmıştı. Önce oyunun Steam sayfasındaki yanlış bilgiler nedeniyle geliştiriciler suçlanmış, ardından Valve oyunu Steam'den çekmişti. Ayrıca oyunun tanıtım resimlerinde The Walking Dead'den zombiler araklandığı da ortaya çıkmıştı.
 
     Son olarak ise World War Z adlı film ile isim benzerliği nedeniyle Paramount Pictures The War Z'nin geliştiricisini dava etmişti. "Amerika Birleşik Devletleri patent ve marka ofisi" ise bu şikayet sonrasında The War Z adının haklarını askıya aldı. Yani Hammerpoint artık bu adı kullanamayacak. Üstelik isim haklarının askıya alınması oyunun Steam'den çekilmesinin 2 gün öncesine rastlıyor.
 
     Hammerpoint'in isim hakkı başvurusu ise World War Z'den 10 gün sonrasına denk geliyor. Bu durum büyük bir tesadüften ibaret gibi görünüyor. Ayrıca The War Z adının değişmesi belki de geliştirici için olumlu bir durumdur; çünkü oyuncuların aklında The War Z ismi artık pek olumlu çağrışımlar yapmıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry the war z arma II dayz day z modu zombi shooter mmo survivor horror pvp pvz pc 2012
Tomb Raider'da Multiplayer Modlar mı Var? The Walking Dead'in İlk Bölümü Xbox'ta Bedava!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

25.12.2012 22:23:48

0
Çok yüklendiler bu oyuna

HectorBarbossa

25.12.2012 19:57:40

0
İyi olmuş . Çakma oyunun çakma ismi.

Rayden_

25.12.2012 18:50:15

0
Oncelikle Merhaba Arkadaslar Arkadasin Dediklerinin Tam Aksini Cıkarmak İcin Burdayim Oncelikle twd den calinmis denen resimlerle baslayalim arkadaslar oyunun s.s.s bolumune girip bu fotoraflari calmis diye msj atin bakin size nasi donuyolar. ellerinde kanitli belgelerle size sunuyorlar. ve bu gc olayi warz nin kendi firmasi tarafindan degil Originin Son yıllardaki para ihtiyacindan dolayi İstendiginede Dikkat Cekerim. War İnc E gelelim Warz inc Warz Yapimcilari Tarafindan TEST surumu olarak Cikartilip Warz ye Uyarlamislardir. Ve Bu fikirde Playerlerden Gelmistir.War inc Oynayan playerlerin %60 i suan WarZ da oynuyor. 50GC Olayina gelirsek orda haklisin ama hemen farkedip duzeltildi. Aciklama kismina gelirsek Steam Adli Oyun Platformunda Yayinlanan Warz İle Normal Warz Acıklamalari 1 E 1 Tutmuyor. evet bu dogru bu konuda afedersiniz ama ****lik yapildi oyun sırf steama girebilmek icin. yalan soyledi buda ac gozlulugun kanitidir ama bu bizi oyundan sogutmamali [HERKEZE IYI OYUNLAR] iyi bi aciklama olmustur sanirim aklinizda soru kalmaz. Bu yazı başka bir warz forumunda bu işleri yakından takip eden bir arkadaş tarafından yazılmış. Burada resimlerin walkingdead'ten oynanışında warinc'den çalıntı olduğunu söyleyen arkadaşlara cevap olarak yazmış. Orjinal konu : http://warzturk.com/konu/the-warz-para-tuza%C4%9F%C4%B1.485/ Ben hiç birşeyi savunmuyorum belki böyledir diye yazayım dedim. Her şekilde yalan bilgilerle Hammerpoint hatanın büyüğünü yapmıştır. Bu geridönüşü yok demek değildir ve son günlerde çıkan telif hakkı sonucunda bir isim değişikliği belkide Hammerpoint'e yarayabilir ve temiz bir sayfadan başlayabilirler.

S.T.A.L.K.E.R.

25.12.2012 18:34:50

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Hawking Bence oyun gayet güzel bu tarz haberler oyunu kötü gösteriyor.Biz eylenerek oynuyoruz arkadaşlarımızla :)
''eylenerek'' oynamak nasıl oluyor harbi merak ediyorum

Hawking

25.12.2012 16:56:33

-1
Bence oyun gayet güzel bu tarz haberler oyunu kötü gösteriyor.Biz eylenerek oynuyoruz arkadaşlarımızla :)

BSC Misafiri

25.12.2012 16:49:09

+1
arkadaş millet ne kadar s..kilmeye meraklı yahu . oyunun üreticileri açık açık evet biz sizi dolandırmak istedik ama onu bile beceremedik diye açıklama yapsa bazıları hala oyunu savunmaya çalışıcak sanırım . neyin kafasıyla yapılıyor böyle yorumlar onu anlamıyorumki.

alemburda34

25.12.2012 14:10:49

0
Bence işlerine bile gelir zaten sicili bozuk bir oyun oldu. Sil baştan başlamak gerek bazen :D

tyo1964

25.12.2012 13:58:42

0
Ayrıca oyunun tanıtım resimlerinde The Walking Dead'den zombiler araklandığı da ortaya çıkmıştı????

altunuz

25.12.2012 11:17:09

0
Hammerpoint zarar etti hep ama oyunu doğru düzgün çıkarsalardı böyle bir sorun olmazdı malum düşenin dostu olmaz :)

ReflexAction

25.12.2012 11:02:37

0
evet belki şirket olarak yanlış politikalar izlemiş olabilirler fakat kim ne derse desin oyun kötü falan değil ben anlamıyorum sürekli warz'a yüklenmeye başladı herkes,göreceksiniz bu oyun nerelere gelecek

neuronthe

25.12.2012 10:59:26

0
Steamden alanlar paralarını geri alabildi. Valve her zaman güvenirim. Ancak oyun tam dolandırıcı çıktı.

BSC Misafiri

25.12.2012 10:47:26

0
Nereden gidip aldım bu oyunu... Kırk yılın başında oyun alırım , böyle elimde patlar işte.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Infestation: Survivor Stories
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız