Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead: Season 2'den Öncesi de Var

The Walking Dead: The Game harika bir oyundu

     The Walking Dead: The Game ile büyük başarı yakalayan Telltale Games bölümler halinde yayınlanan bu oyunun 2. sezonu için çalışmalara başladı. Eğer 2. sezon için biraz fazla bekleyeceğinizi düşünüyorsanız Telltale Games'in bir sürprizi var.
 
     The Walking Dead: The Game'in senaryo yazarı Gary Whitta oyunun ikinci sezonu öncesinde hayranları çok bekletmemek adına, ilk sezonla ikinci sezon arasında geçecek küçük birşeyler yayınlayacaklarını söyledi. Muhtemelen tek bölümlük bir macera ile karşılaşacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios
Ubisoft: "Beyond Good & Evil 2 Yolda" Uncharted 3'e Devasa Bir Güncelleme Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

agathadaemonn

25.3.2013 22:56:49

0
Ya bir de güzellik yapıp Türkçe altyazılı çıkarsalar var ya tadından yenmez, zaten çok seviyorum Telltale Games' i bir de Türkçe yaptılar mı herhalde tapmaya başlarım. İlk sezon gerçekten her şeyi dozunda veriyordu, oyun bizi çok fazla yönlendirse de iyiydi. Pek farklı sonuçlar elde edemiyorduk ama sıkıntı yok dediğim gibi. Oyunu bitirmemiş kişiler için SPOİLER olabilir buradan sonra yazacaklarım ; (!) Oyunun sonu gerçekten müthişti, durduramadım kendimi ve ağladım. Normalde çok duygusal bir insanda değilimdir ama karakterle çok fazla bütünleştim. Hele Clem' in ağlaması falan acaip etkileyiciydi.. Tahminimce ikinci sezon Clem' i yönlendireceğiz gibi duruyor. (!) Ayrıca ikinci sezon dışında başlı başına kötü bir karakter olduğumuz bir sezon yapsalar güzel olacak, kötü dediysem gerçekten kötüden bahsediyorum.. Her neyse, çok fazla yazdım. Sonuçta bir çoğunuz yazdıklarımı okumayacakta zaten, ama okuyanlara da teşekkür ederim. Hoşçakalın, esen kalın..

BSC Misafiri

5.3.2013 07:53:58

0
yani tek dünyanın en mükemmel oyunu episode 5'le kalmıyıcak devamı mı gelicek

ankara

26.2.2013 20:11:34

0
Gercekten Cok Guzel Bir Calısma Gercekleştirdiler Oyunceviri.com Ekibinide Yamana Atmayalım Onlarda Olmasa Zaten Bu Oyun Oynanmazdı... Oyunceviri.com Telltalegames.com Size Cok Teşekkur Ederiz Sayenizde Güzel Bir Oyun Oynadık

FERFEROS

26.2.2013 16:13:11

0
Harika bir seriye imza attılar. 2. sezonu merakla bekliyorum.

angaraeski

26.2.2013 13:27:20

0
Büyüksünüz büyük. Oyunu bitirdiğimden beri dizisinden soğudum. Tek ihtiyacım olan bir bölümcük daha oynayabilmekti. Doyamadım oyuna. Tez zamanda çıkar inşallah.

tr-fan-4-ever

26.2.2013 12:40:42

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri en iyi pc de oynaniyor, ps3 de ayni zevki vermiyo
PS3'de oynadın mı? Bence gayet güzel oynanıyor, ufak laglar dışında hiç bir eksisi yok. Çok güzel bir haber! 2. Sezona kadar çok bekleriz diye korkuyordum.

BSC Misafiri

26.2.2013 12:38:47

+1
en iyi pc de oynaniyor, ps3 de ayni zevki vermiyo
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız