Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Vanishing of Ethan Carter'ın PC Sürümüne Unreal Engine 4 Desteği Geldi


      The Vanishing of Ethan Carter, PlayStaiton 4'te Unreal Engine 4 motorunu kullansa da oyunun PC sürümü Unreal Engine 3'ü kullanıyordu. Geliştirici ekip yayınladığı ücretsiz güncellemeyle oyunun PC sürümünü de Unreal Engine 4'e yükseltti.
 
       The Vanishing of Ethan Carter Redux adını alan bu yeni yapımda bazı yenilikler de bulunuyor. Örneğin önceden gittiğiniz yerlere hızlı seyahat edebilirsiniz. Bunun yanında eskiden checkpoint sistemi kullanan yapımda artık oyuna başladığımızda bölümlerin başına gitmek zorunda kalmıyoruz ve son kaldığımız yerden devam edebiliyoruz. 

      Yapım her ne kadar Unreal Engine 4'e geçmiş olsa da oyunda henüz DirectX 12 desteği bulunmuyor. Yapımcı ekip durum hakkında şu sözlere yer veriyor: "UE4'ün şu anki DirectX 12 desteği deneysel düzeyde. Böyle olunca desteği oyunculara sunmak çok riskli oluyor. DX12'nin bitmiş sürümü çıkış yaptığında en kısa sürede oyuna ekleyeceğiz." 
 
       The Vanishing of Ethan Carter hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz aşağıdan video incelememizi izleyebilirsiniz. Oyunun Steam'de %40 indirimle 18,60 TL'ye satıldığını belirtelim. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Weird Fiction Horror The Vanishing of Ethan Carter the astronauts adventure dedektiflik unreal engine 3 korku oyunu
The Last Guardian, TGS Etkinliğinde Sahne Alacak Gibi Görünüyor Bloodborne Geliştiricisi Yeni Bir Oyun Stüdyosu Açıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Vanishing of Ethan Carter
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız