Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Surge için Yeni DLC ‘The Good, the Bad, and the Augmented’ Duyuruldu

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Deck13 Interactive The Surge için ‘The Good, the Bad, and the Augmented’ isminde yeni bir indirilebilir içerik duyurdu.

2 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Basın bülteninde belirtilene göre, bu içerikte oyuncular tesisin iç kısımlarına girerek CREO teknolojisinin sınırlarını zorlamak için kurulmuş olan eski ve terk edilmiş Kalite Güvence laboratuvarını keşfedecekler, Warren, Dr. Rischboter'ın ölümcül test odalarıyla karşılaşacaklar ve bir nedenden dolayı burası vahşi batı dizisinden çıkma gibi gözükmektedir. İçerik yeni silahlar, zırhlar, düşmanlar, mekanlar ve daha fazlasını sunacak.
 
Yeni oyuncular Augmented Edition ile The Surge deneyimini eksiksiz yaşayabilecek. Augmented Edition'da ana oyun ve The Good, the Bad and the Augmented ile daha önce çıkan A Walk in the Park dahil olmak üzere tüm indirilebilir içerikler bulunacak.

Hardcore aksiyon rol yapma oyunu The Surge'ün devam oyunu da yolda. The Surge 2 gelecek sene PlayStation 4, Xbox One ve PC çıkacak.

The Good, the Bad, and the Augmented için yayınlanan teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Surge Deck 13 yeni nesil macera sci-fi bilim kurgu the lords of the fallen
Xbox One'a Alexa Desteği Geliyor Steel Empire PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Surge
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız