Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Falcon and The Winter Soldier Ertelendi

 
Disney'in Marvel evreni için hazırladığı ilk dizi olacak olan ve Marvel'ın yeni dönemini başlatacak olan The Falcon and The Winter Soldier dizisi ertelendi.
 
Dizinin ertelenme sebebi koronavirüs salgını sebebiyle durdurulan çekimler. Çekimler ile ilgili yapılan son açıklamada, dizinin sadece 9 günlük bir çekim sürecinin kaldığı söylenmişti. Normalde Ağustos ayında yayınlanacak olan dizinin yeni yayın tarihi bilinmiyor, ancak çok yakında duyurulacağı söylendi.
 
Ayrıca dizinin çok fazla ertelenmesi de beklenmiyor. Bu ertelenme haberinin diğer Marvel dizilerini etkileyeceği biliniyor, ancak filmlere bir etkisi olur mu, onu ilerleyen süreçte göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi The Falcon and the Winter Soldier captain america disney+ falcon winter soldier oyuncular konusu ne zaman
Madden NFL 21 Washington Redskins'in İsmini ve Logosunu Değiştirecek Usagi Yojimbo Çizgi Roman Serisi "Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles" İsmi ile Dizi Oluyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız