Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online'da Maksimum 16 Karakter Açılabilecek


     Bu yılın en çok beklenen MMO'larından birisi olan The Elder Scrolls Online'ın çıkış tarihi yaklaşırken, Zenimax oyuncuların kafasındaki bazı sorulara cevap olabilecek yeni bir bilgi yayınladı.
 
     Geliştiricilerin söylediğine göre, oyunda Kuzey Amerika ve Avrupa mega sunucuları olacak. Oyuncular istediği sunucuda oynayabilecek. Sunucu başına 8 karakter açma hakkı olacak. İki sunucuda da 8 karakter açılabileceğinden, bir hesapta maksimum 16 karakter olabilecek.
 
     Oyun aylık ücret ile geliyor. Oyuncular 30 gün, 90 gün veya 180 gün seçeneklerinden birini seçebilecek. 90 gün ve 180 gün oyun süreleri indirimli olarak alınabilecek. Ödeme yöntemleri ise kredi kartları, PayPal ve ayrıca satılacak olan oyun süresi kartları ile yapılabilecek.
 
     Oyunu ön sipariş ile alanlar 30 Mart tarihinde, Türkiye saati ile 13:00 itibariyle oynamaya başlayabilecek. Oyunun resmi olarak herkese açılması ise 4 Nisan gecesi saat 01:00'de olacak

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Battlefield 4: Naval Strike Xbox One Versiyonu Da Ertelendi Söylenti: Razer da Sanal Gerçeklik Cihazı Geliştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RedTurkei

26.3.2014 16:15:11

+1
Ayllk odeme olmasinda zirlayin hileydi yok pingti , sunu bilin aylik ödemesi olmayan 1mmoda herzaman 3.party yazilim yapan resmi gayri resmi insanlara kazanc saglar bos bos konusmayin 2mn adam yeterde artarda teso ya

BSC Misafiri

26.3.2014 13:21:29

0
Skyrim i satın almış ve keyifle oynamış-oynayan birisi olarak bu oyunuda satın alırdım eğer tek bir ödeme ile oyuna sahip olabilseydik ...aylık ücret ile oyun oynamaya karşı olduğumdan The Elder Scrolls Online oyununa bulaşmayacağım çünki bu düzene karşıyım.

BLooregard Q.Kazoo

26.3.2014 12:43:41

+2
quote:

Orijinalden alıntı: CmSandman muhterem yapımcılar hem 60$ hemde 15 $ çok ! aylık 15$ eyvallah ama 60 $ çerez parası vermem! oyunu alacağım ama biraz bekleme tarafındayım. bakalım ne ollacak!!!
Bi bitmediniz be haa bıktım artık bu her teso haberinin altına pahalı yazıp muhasebeci gibi hesap yapanlardan.Pahalıya pahalı kardeşim almazsınız oynamazsınız olur biter yapımcılar size göre fiyat çekecek değil.Kafamızı şişirmek yerine gerçekten oynayacak insanların tartışması için alan bırakın biraz yeter be.

CmSandman

26.3.2014 09:58:08

0
muhterem yapımcılar hem 60$ hemde 15 $ çok ! aylık 15$ eyvallah ama 60 $ çerez parası vermem! oyunu alacağım ama biraz bekleme tarafındayım. bakalım ne ollacak!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız