Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Darkness II'den Kanlı Bir Senaryo Videosu

İçimizdeki karanlık geride hiç bir şey bırakmamayı amaçlıyor

     Başlangıçta karanlık vardı. Güneş, gezegenler, insanlar ve diğerleri daha sonra var oldu. Tabi karanlık bunların var olması ile yok olmadı, o köşesinde sessizce duran bir güç değildi. Biz insanların içine girerek bazılarımıza hükmetti. Karanlık güçlere sahip olmak isteyen insanlar ise bir şeyi unuttular: Siz karanlığa sahip olamazsınız, o size sahip olur.
 
    İlk oyunu Starbreeze tarafından geliştirilen ve çok büyük beğeni toplayan The Darkness, şimdi de Dijital Extremes'in ellerinde 2. oyunuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bir çizgi romandan uyarlanan oyunda 21. yaş gününde New York'taki İtalyan mafyası tarafından suikaste uğrayan ve kız arkadaşını kaybeden Jackie Estacado'nun öyküsünün anlatıldığını oyunumuzda ana karakterimiz yüzyıllardır kendi soyundan bir çok kişinin kanına giren The Darkness'ın yani karanlığın ellerinde hem büyük bir güce sahip olmuştur, hem de büyük bir cezaya çarptırılmıştır.
 
     Ailesi, umudu ve geleceği elinden alınana Jackie Estacado da ortalığı cehenneme çevirmek için kan dökmeye başlar. Jenny Ramano onu iyiliğe, aydınlığa döndürebilecek tek sevgi ışığını elinde bulunduruyordu, ama The Darkness onun yaşamasını da istemedi. Şimdi herkesten intikam almak ve geriye hiç bir şey bırakmamak için çok fazla nedeni var.
 
     Çeşitli oynanış görüntüleri ile sunulan bu video The Darkness II hakkında umutlanmamızı sağladı. Dijital Extremes "Evolution Engine"i kullanarak özellikle grafiksel olarak oldukça başaralı bir iş çıkarmış gibi görünüyor.
 
     PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için 10 Şubat 2012'de piyasaya çıkacak oyunun senaryo videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action fps 2K Games the darkness starbreeze studios pc ps3 xbox 360
Warhammer 40K: Space Marine'in Yaması Yayınlandı Crysis'in Xbox 360 Sürümünden Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bambam30

25.9.2011 15:55:15

0
Birinci oyunu zar zor bitirdim.Bakalım ikinci oyunun hikayesi nasıl olucak!

BSC Misafiri

24.9.2011 22:38:46

+1
vay be video mukkemelde keske su konusan adamıda gabertseymıs gıcıma gitti adam (hiç oynamadım nasıl oyun acaba)

stun

24.9.2011 21:05:19

-1
harika! alıyorum...

encuni

24.9.2011 17:29:48

-3
Crysis xbox yeni vıdeo hemde baya gelişmiş hali http://www.youtube.com/watch?v=aXvRJ_rFP_s&feature=player_embedded

BSC Misafiri

24.9.2011 16:53:21

0
the darkness xbox360 ta oynadığım en değişik ve en güzel oyunlardan biriydi.ama yeni oyunun grafiklerinin çizgi roman havasına bürünmüş olması hoşuma gitmedi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Darkness 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız