Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Dark Knight Rises'ın İlk Posteri Yayınlandı


     Christopher Nolan imzasını taşıyan filmleri her zaman büyük bir rahatlıkla izliyorum. Daha önce çektiği filmler dışında Memento, Prestige, Batman Begins, The Dark Knight ve son olarakta Inception ile bize mükemmel bir deneyim yaşatan Nolan, şu sıralar Batman serisinin yeni filmine yoğunlaşmış durumda.
 
     Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy, Garry Oldman, Morgan Freeman ve Michael Caine gibi usta oyuncuları bir araya getiren filmde Batman (Bruce), Alfred, Jim Gordon ve Lucius Fox gibi serinin daha önceki filmlerinde karşımıza çıkan karakterler dışında Catwoman(Selina), John Blake ve Bane gibi karakterlerle de karşılaşacağız.
 
     Büyük bir merakla beklenen filmin yeni posteri ise filmin resmi internet sayfasında bugün yayınlandı. Açıkçası bu poster bile, film için bir hayli heyecanlanmama sebep oldu diyebilirim. Postere baktığımızda, çöken binaların açıklığında Batman sembolünün oluştuğunu görüyoruz. Filmin bu yeni posterine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Dark Knight Rises Batman Siname Christopher Nolan
RE: Operation Racoon City'den 6 dk'lık Video Comic-Con'da Yeni Bir Capcom Oyunu Duyurulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

michael scofield77

25.10.2011 00:33:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge Sanki posterde Inception esintileri var :)
C..NOLAN HER filminde var o esinti adam inanılmaz bir seviyede yaptığı filmleri ağzım açık izliyorum

michael scofield77

25.10.2011 00:31:21

0
bu posteri birileri avatar yapsa da ben avatarıma koysam

Zoginet

12.7.2011 16:31:16

0
Batman serisini ben daha fantastik olarak seviyorum. Ben şuanki Batman'i açıkçası pek sevmiyorum eski batman'den çok farklı geliyor belki eskiden izlediğim seriler yuzunden olabilir. Benim en çok sevdiğim Tim Burton ' ın çektiğiydi. Ama tabiki filmi kötülemiyorum sadece beni cezbetmiyor birde bunun yanında Christian Bale i pek sevmiyorum... 2 Filmide izledim bu arada...

Farwynd

12.7.2011 15:55:54

0
Sanki posterde Inception esintileri var :)

In Isaac We Trust

12.7.2011 14:43:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Aynen ben de gerçekçilik konusundan dolayı çok memnunum. İzlediğim en iyi süper kahraman serisi hatta, süper güçleri olmayan süper kahraman serisi:) Ama çizgi romanların hepsinde abartılı bir hava yok.Özellikle 90'lı yıllardaki serileri okuduysan sen de göreceksin ki Nolan'da bariz onlardan esinlenmiş. Tasarım olsun, ortam olsun hepsi gayet gerçekçi.
okuduğum ve en sevdiğim batman: year one. ben marvel fanıyım nick fury ve shield, avengers, dark avengers filan severim ama dc'de bir batman bir green lantern bombadır benim için batman'in yeri çok ayrıdır. her şeyi kusursuz bir tad verir. gelmiş geçmiş en başarılı çizgi roman karakteri. 90'lı yıllardaki daha abartısızdır şimdi biraz overpower ölüp ölüp diriliyor zamanda yolculuk yapıyor filan ama Nolan'ın çektiği zaten çizgi romanlarla alakası yok karakterler ve hikaye çizgi romandan o kadar bizim dünyamıza aktarıyor uyarlıyor o ortamı modern ve daha az gotik geliyor bu sebeplerle .

Babblebabble

12.7.2011 13:27:33

+1
Heath Ledger ölmeseydi Joker olmama ihtimali ne olurdu ki? Nasıl bir oyunculuktur o yav

Wayward Son

12.7.2011 13:24:29

0
Sayın Ersin Kılıç ayrıca böyle haberleri bekliyoruz sitede:) Tebrik ederim. Şuraya Transformers falan haberi de açsaydınız da tartışsaydık. Malum 3D sinema olayı da var baya tartışılacak bir konu. Sinemayı öldürüyor mu öldürmüyor mu diye.

Wayward Son

12.7.2011 13:22:55

0
Aynen ben de gerçekçilik konusundan dolayı çok memnunum. İzlediğim en iyi süper kahraman serisi hatta, süper güçleri olmayan süper kahraman serisi:) Ama çizgi romanların hepsinde abartılı bir hava yok.Özellikle 90'lı yıllardaki serileri okuduysan sen de göreceksin ki Nolan'da bariz onlardan esinlenmiş. Tasarım olsun, ortam olsun hepsi gayet gerçekçi.

In Isaac We Trust

12.7.2011 13:08:01

0
Heath Ledger ölmeseydi zaten Joker kesin oluyordu dediğin gibi. üstüne Bane, Catwoman, Ra's al Ghul eklenecekti şimdi onun haricinde bu saydığım diğer 3 villain olacak. ama size şunları söyliyeyim ben bu filmi en başından beri takip ediyorum her gün yeni çekim videolarına filan bakıyorum ve dedikodularını okuyorum. olay şu John Blake var ya hani yani JGL'nin (Joseph Gordon-Levitt) oynadığı karakter polis filan diyorlar Komiser(İkinci filmde Polis Müdürü oldu) Gordon'a yardıma gelecek adam diyorlar senaryoda böyle en azından. ama bir dedikodu var oda; JGL bildiğiniz gibi filmlerini izlediyseniz Heath Ledger'a çok benziyor hatta aynı filmde filan oynadılar (10 things i hate about you) ve Nolan bunu biliyor ve Jokerin makyajsız hali olarak karşımıza çıkarılabilirmiş. hoş olur yani. bu arada Bane harika gözüküyor Tom Hardy en uygun insan olmuş fotoğrafına baktınız mı bilmem ama internette aratın çıkar. Son olarak bildiğiniz gibi Nolan'ın Batman serisi bizim dünyamızda geçiyor yani bildiğimiz gerçek dünyada çizgi roman evreninde değil o yüzden Gotham o kadar abartı gotik değil arabalar öyle çizgi romandan fırlamış değil zaten köprü yapım tankı kullanıyor Batman filmde giydiği kıyafet aslında askeri kıyafet vs... Bir diğer faktör Nolan'ın Batman serilerinde başka bir Dc kahramanı yok ve bana göre en önemlisi dikkat ettiniz mi bilmem ama Batman Begins'ten bu yana hiç bir karakterde Süper, doğa üstü bir güç yok. yani Nolan yine kendine özgü çekiyor. Batman'in en sağlam tarafını kullanarak (gerçekçiliği) ortaya mükemmel filmler çıkartıyor.

Prisonéro

12.7.2011 13:04:21

0
Tüm filmlerini izlediğim Nolan reyizden yine bir şaheser bekliyoruz. Poster şukela.

BSC Misafiri

12.7.2011 13:04:13

+1
Momento değil Memento :) Nolan'ın yaptığı her filmi 100 kez izlerim.Spielberg gibi yılda 10 filmle uğraşmıyor.2 yılda 1 film çekiyor ve hepsi başyapıt.IMDb'nin gelmiş geçmiş en iyi 10 filmi arasınıda 2 Nolan filmi var.Daha ne olsun ?Film sektörünün Blizzardı adam.

The_Rahip

12.7.2011 12:58:30

0
Poster süper

Wayward Son

12.7.2011 12:50:39

0
Heath Ledger ölmeseydi muhtemelen bu filmde de Joker olurdu. Arkham'a kapatıldı zira. O olmadığı için farklı karakterlere gidildi diye düşünüyorum. Catwoman konusunda tereddütlerim olsa da (daha vamp bir hatun bulunurdu) ilk iki filmden sonra yine bir başyapıt izleyeceğimize eminim. Ayrıca Batman Begins türü bir filmle de ne kastediliyor onu merak ediyorum :)

Lincourt

12.7.2011 12:45:12

+1
@trust, hep karıştırıyorum şunu :) Teşekkürler, düzeltilmiştir.

In Isaac We Trust

12.7.2011 12:43:07

0
Nolan'ın batman üçlemesi hayatımda izlediğim en harika şeylerden birisi olacak bu seri. ps: @Lincourt hocam Memento yerine Momento yazmışsınız dalgınlıkla.

wisla

12.7.2011 12:32:52

0
bu filmi heycanla bekliyorum. Cristian Bale olunca her türlü izlenir. Jokeri canlandıran oyuncu ise 3 yıl önce öldü. son filminde kadroda jokeri canlandıracak bir oyuncu yok. Batman Başlıyor türü bir film olucak galiba.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız