Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Banner Saga'nın Savaş Mekaniği Kıyamet Sonrası Dünyayla Birleşirse Ne Olur?

Bedlam boyunca atıldığınız bu maceradan sağ çıkabilecek misiniz?

      The Banner Saga hikayesi ve temasıyla ilgi çektiği kadar savaş dinamikleriyle de oyuncuların beğenisini toplamıştı. The Banner Saga'nın motorunu kullanan bağımsız oyun Skyshine's Bedlam, oyuncuları kıyamet sonrası dünyada bir maceraya çıkaracak.
 
     Skyshine's Bedlam'da adeta hareketli bir kale olarak tanımlayabileceğimiz Dozers adlı araçların şoförünü kontrol ediyoruz. Ana karakterimiz de bu araçları kullanabilen son kişi. Oyun boyunca aracımızı ve ekibimizi yöneterek fütüristik şehir Bysantine'den yola çıkacak ve sadece bir söylenti olan ütopik şehir Aztec City'ye gitmeye çalışıyoruz. Bedlam toprakları boyunca çıktığımız bu yolculuğumuzda kaynaklarımızı idareli kullanmaya çalışıyor, karşılaştığımız tehlikelerle mücadele ediyor ve ekibimize komutlar veriyoruz.
 
 
      Daha önce bahsettiğimiz gibi oyunda The Banner Saga'da olduğu gibi sıra tabanlı strateji odaklı bir savaş mekaniği var. Savaş ortamı ve etrafımızdaki nesneler savaşın gidişatını büyük ölçüde etkiliyor. Yeni kaynaklarla aracımız Dozer'i geliştirebildiğimizi belirtelim. Oyunda seçimimize sunulan dört farklı sınıf var: Marauder, Mutantlar, Cyborglar ve A.I (yapay zeka). Her bir sınıfın kendine has görünüşleri ve savaş tarzı var.
 
       Skyshine's Bedlam, sıra tabanlı dövüş sistemi ve dikkat çekici şekilde tasarlanmış kıyamet sonrası dünyası sıkı RPG hayranlarını kendine çekecektir. Oyun bir başka özelliğiyle de bu kesime hitap ediyor: Karakterlerin kalıcı olarak ölmesi. Oyunda hayatını kaybeden karakterimiz geri canlanmayacak. Ayrıca yapımdaki oyun alanı tamamen rastgele oluşturuluyor.
 
   
   Oyunun Kickstarter üzerinden 166,540 dolar bağış topladığını belirtelim. 2015'in sonbaharında çıkış yapacak oyunun Steam sayfasına buradan ve 2015 E3 videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Skyshine's Bedlam Bedlam RPG izometrik sıra tabanlı the banner saga skyshine pc bağımsız indie
Mad Max'te Düşmanlarımızı Alt Etmenin Çok Farklı Yolları Var I am Bread'in PlayStation 4 Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MantarTheGreat

16.8.2015 11:47:33

0
Müzikleri de oldukça hoşmuş, istek listesine ekledik. Banner Saga'da robotlar o ambiyansı bozuyordu. Bir de bunu deneyelim bakalım.

FlameOfPrometheus

15.8.2015 07:25:10

0
SAYIN BSC EDİTÖRLERİ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- i biliyorum yeri değil fakat 7 ağustos'ta gösterime çıkan Assassin's creed:syndicate'in evie demosunu yayınlamamışsınız alın link: https://www.youtube.com/watch?v=JYTxfmbSuEM
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skyshine's Bedlam
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız