Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ'dan Wii'ye Çizim Tableti


     Yeni duyurular bakımından Nintendo için oldukça kısır geçen GamesCom fuarı, THQ'nun yeni duyurusu ile biraz da olsun hareketlendi.
 
     THQ, GamesCom'da yaptığı açıklama ile Nintendo Wii için özel olarak geliştirdiği ve uDraw ismini verdiği çizim tabletini duyurdu. Nintendo'nun kontrolünü monte ettiğimiz bu tablet sayesinde çizim yapabileceksiniz.
 
     Sistemin çıkışı ile birlikte 29.99$'dan satılacak olan bazı özel oyunlarda raflardaki yerini alacak. Bu oyunlardan şimdilik iki tanesi açıklandı. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda yeni uDraw'a özel yapımlar göreceğiz. Pictionary ve Dood's Big Adventure adlı yapımları uDraw sistemi ile oynayabileceğiz.
 
     70$'a yakın bir fiyat ile satılması beklenen uDraw'ın net satış fiyatı ise henüz açıklanmadı. uDraw 2011 yılı başlarında duyurulacak olan yeni oyunlar ile birlikte rafları süsleyecek. uDraw'ın GamesCom'da yayınlanan ilk tanıtım videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak uDraw THQ Nintendo Wii Çizim tableti
Limbo Yapımcılarını Güldürdü Star Wars Force Unleashed 2 Wii Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
uDraw
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız