Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ Nordic Yarış Oyunu Wreckreation için Yeni Fragman Yayınladı

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Three Fields Entertainment'ın üstlendiği arcade yarış oyunu Wreckreation için yeni fragman yayınlandı. THQ Nordic Digital Showcase 2023 etkinliği kapsamında sunulan bu fragmanda oyunda yer alan parkurlar, araçlar ve mekanikler ön plana çıkıyor.
 
Yeni arcade yarış deneyimi geliyor
 
 
 
Yeni yayınlanan fragmanla beraber bir kez daha karşımıza çıkan Wreckreation oyunculara hem zorlu hem de eğlenceli bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Yayınlanan fragmanda ise şu ifadeler yer alıyor: “Bazen bir proje beklentileriniz çok ötesine geçebilir. Bir grup insanın bir yarış pisti inşa etmeye başladığı ve o pistin hayal ettiklerinden daha büyük bir şeye dönüştüğü an paha biçilemez. Wreckreation'da ise bu durum geçerli. Wreckreation oyununda tek sınırınız hayal gücünüz. Burada oyuncular fantastik ve harika bir deneyime adım atacak."
 
Eğlenceli ve iddialı bir şekilde karşımıza çıkmayı hedefleyen Wreckreation, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için geliştirme aşamasında. Oyunun şu anda çıkış tarihi belli değil. Mod desteğiyle beraber çıkış yapmaya hazırlanan oyunda zorlu pistler, mücadeleler ve etkinlikler yer alıyor.
 
İşte fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yarış pc Wreckreation
Epic Games 358 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! South Park Hayranlarına Müjde: South Park Snow Day Resmen Duyuruldu

Ömer Hayyam12

12.8.2023 21:40:43

0
gta 5'de özenmişer
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wreckreation
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız