Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TERA'nın Yapımcıları Yenilikler Hakkında Konuştu


     TERA hakkında uzun zamandır güzel haberler gelmiyordu ancak bu oyunu bekleyenler için yeni bir soluk olabilir.
 
     TERA'nın Avrupa yapımcılarından Stephan Krippendorf şöyle diyor; "Eğer zaten başarılı olmuş bir MMO'yu kopyalayıp size oyun diye sunarsak kendi içimizde bir savaş yaratmış olurduk ve bunu yapmadık." (Kendisi tabii ki bugünler kaçınılmaz olan World of Warcraft benzetmelerinden bahsediyor ki, TERA'ya bakacak olursak görüntüleri olsun, combat sistemi olsun WoW'la alakası yok.)
     " Oyuna ilk giriş yaptığınızda, kılıcınızı şöyle bir salladığınızda, büyü yapmaya hazırlandığınızda eminiz ki oyuna zaten bağlanacaksınız. Oyundaki politika sistemi, dövüş mekanikleri, hikaye, oyun sonundaki içerik, hepsi sizi oyuna bağlamaya yetecek."

Bu haberin bağlantısı
URL
TERA PC MMORPG Bluehole Studios En Masse
FIFA 12'de Beklenmedik Öpücük!! Zelda'yı Çıkmaza Sokan Bug Resmen Doğrulandı

BSC Misafiri

1.1.2012 10:28:11

0
wow' u kötülemek istemiyorum sevenlerine göre tabiki kötü kelimesi hakaret sayılabilir ama kıyaslamak gerekirse bir çok oyun wow dan kat be kat güzel kaldı ki Terra diğer oyunlardan da kaliteli, girin bakın.. videolarını izleyin, ücretsiz 15 günlük deneme sürüm yayınlasınlar yeter...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TERA: The Exiled Realm of Arborea
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız