Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TERA: Rising – Fate of Arun Tanıtım Videosu Dört Yeni Mahzeni Açığa Çıkarıyor

 
    Yaklaşan Fate of Arun güncellemesinin tanıtım videosunun yayınlanmasıyla birlikte, geliştirici Bluehole Studio ve yayıncı Gameforge TERA: Rising oyuncularını bu yılın sonunda bekleyen içeriklerin perdesini aralıyor – güncellemede dört yeni mahzen birden maceracılara kapılarını açıyor.

    Üç ile beş arasındaki kişiden oluşan gruplar 61. seviyeden itibaren Obur Boğaz, Bathysmalın Sonsuz Derinlikleri, Sabex Silah Deposu ve Kasapların Yer Altı Mezarlıkları adlı dört mahzenlere adım adım girebilecek. Çoğunlukla yeni en üst seviyeyi gerektiren zorlu mahzenler için bir şifacı, bir tank ve üç adede kadar hasar alıcıdan oluşan klasik bir ekip dizilişi tavsiye ediliyor. Yalnızca oyuncuların eksik bir rol için YZK’lerden destek aldığı Obur Boğaz’da bu dizilişten ayrılmak mümkün.
 
Obur Boğaz (65. Seviye)
 
    Bölge ender otları ve parlak çiçekleriyle insanı kendine çektiği halde yerli Kirianlar bile bölgeye girmeye cesaret edemiyor. Çünkü yükseklerde, ormanın zirvelerindeki bir yuvada, aşırı büyük bir kuş ve balta girmemiş orman tarzı bir mahzen olan Obur Boğaz’ın hükümdarı Nimistrix tahtında oturuyor. Üç oyuncudan oluşan küçük gruplara göre hazırlanan bu mahzen, güncellemenin büyük meydan okumalarından biri.
 
    Baş Devanlar’ın kan büyüsüyle mahvolan el değmemiş ormandaki canlılar dev canavarlara dönüştü. Maceracıların “ya ye, ya yem ol” prensibine uygun olarak, bir sonraki alana ulaşmak için boynuzlu maymunlar ve parıldayan kertenkeleler gibi deforme devlere karşı koymaları gerekiyor. El değmemiş ormanın sakinlerinin yarattığı sürekli tehdidin yanında Nimistrix’in gölgemsi varlığı sürekli olarak savaşlara müdahale ediyor, ancak doğrudan kendisine saldırılamıyor. Buna rağmen göklerin efendisiyle sonunda yüzleşmek için oyuncuların zirvelerdeki yuvasına kadar tırmanma cesaretini göstermesi gerekiyor. Gruplar bunu yaparken çeşitli yaklaşımlar seçebilir. Kahramanlar dik bir yoldan tırmanarak da hedefe ulaşabiliyor, havada süzülen hava kabarcıklarını kullanarak da. Bu sırada atlama ve tırmanma sekansı, boşluksuz olarak TERA’nın aksiyon yüklü dövüş sistemine bağlanıyor ve çok titiz bir şekilde kumanda edilmesini gerektiriyor.
 
Bathysmalın Sonsuz Derinlikleri (65. Seviye)
 
Bu batık tapınak oyuncuları karanlık bir su altı dünyasına götürüyor. Burada, bir tanrı haline gelmek için kurbanlarının ruhani güçlerini emen bir yaratık gizleniyor - Fulminar. Hemen girişte zehirli, dev bir kaplumbağa ziyaretçileri selamlıyor ve mahzenin devamında da derin sulardan gelen rakipler karşılarına çıkıyor. Ama burada dövüş becerileri tek başına hedefe ulaşmak için yeterli değil – Fulminar’a giden yolda oyuncuları çok çeşitli bulmacalar bekliyor.
 
Sabex Silah Deposu (61. Seviye)
   
    Sabex Silah Deposu İlkbahar Vadisi’nde bulunuyor ve beş kişilik oyuncu gruplarına açık. Barakalar’ın ricası üzerinde Baş Devanlar’ın gizli bir silah imalathanesinin imha edilmesi gerekiyor. Burada yıkıcı bir silah teknolojisi – büyü ve makinelerin bileşimi – bilinmeyen, kudretli bir enerji kaynağının yardımıyla araştırılıyor. Baş Devanlar’a Barakalar’a karşı savaşta zaferi getirmesi amaçlanıyor. Bir survival moduna benzer şekilde, imalathanenin bölümlerine ancak önceki bölge düşmanlardan temizlendikten sonra açılıyor.
 
Kasapların Yer Altı Mezarlıkları (64.-65. Seviyeler)
 
    Kasapların Yer Altı Mezarlıkları, Baş Devanlar’ın içinda kan büyüsü yardımıyla esir alınan canlılar üzerinde kabus gibi deneyler yaptıkları bir laboratuar. Maceracılar bu tür deneylerin sonuçlarına mahzende ilerlerken denk geliyorlar.
 
Basın bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
TERA PC MMORPG Bluehole Studios En Masse
GameX 2014 Fuarı 4-7 Aralık Tarihleri Arasında Gerçekleşecek Steam'in Sonbahar İndirimleri Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TERA: The Exiled Realm of Arborea
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız