Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Smash Bros. Nintendo Switch için Doğrulandı

   Nintendo, en önemli marklarından birisi olan Super Smash Bros.'u Switch'e de getirmeyi planlıyor. Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aime, Facebook üzerinden yaptığı bir canlı yayında Nintendo Switch için Super Smash Bros. oyunu geleceğini hemen hemen doğruladı.
 
   Reggie Fils-Aime,

"Smash apaçık en çok satan serilerimizden birisi. Nintendo'nun felsefesine göre de her platformun en az bir tane klasik franchise sahibi olmasını istiyoruz."
 
   Nintendo Switch 3 Mart 2017 tarihinde çıkış yaptı. Reggie Fils-Aime'nin belirttiğine göre de Switch Nintendo'nun en hızlı satan konsolu olmayı başardı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
PC Gamer Mount & Blade II: Bannerlord Hakkında: "Skyrim'den Bu Yana En İddialı Sandbox RPG" Gamescom Bilet Satışları Güçlü Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gurkanse

19.3.2017 10:26:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bowser Zeki

eee? Mario kötü mü yani? Hayır anlamadım nintendo yu ne için alıyoruz zaten? Mario,Zelda,Kirby falan Neyin kafası bu arkadaşım.
ben nintendoyu kötülemedimki.aksine nes benim için en efsane konsoldur çünkü onunla büyüdüm(atari salonları ile aynı zamanda).Dünden bugüne 2 3 markayı elinde tutuyor ve sürekli aynı şeylerden farklı oyunlar türetip duruyor.yenilikçi bir şey yok.benim eleştirdiğim kısım bu.yoksa yeryüzünde en çok sevdiğim oyun hep mario dur bu değişmez(dos oyunu doom hariç :D )

Bowser Zeki

16.3.2017 13:48:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

Allah aşkına ben commodore 64 te gördüm.neyin sidiğini yarıştırıyorsunuz? neyi savunuyorsunuz? 1000 tane de konsol çıkartsa nintendo=mario işte
eee? Mario kötü mü yani? Hayır anlamadım nintendo yu ne için alıyoruz zaten? Mario,Zelda,Kirby falan Neyin kafası bu arkadaşım.

gurkanse

16.3.2017 11:19:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: ScottishJR NES,SNES,Nintendo 64,GameCube,Wii,Wii U.handheld olarak Game Boy,Game Boy Color,Game Boy Advance,Nintendo DS,Nintendo 3DS.son olarak da Nintendo Switch. bilmiyorsunuz bari biliyormus gibi konusup kendinizi kucuk dusurmeyin.ayrica Wii nin emusunda bir kac oyun oynayinca Wii kullanmis mi oluyorsunuz?
Allah aşkına ben commodore 64 te gördüm.neyin sidiğini yarıştırıyorsunuz? neyi savunuyorsunuz? 1000 tane de konsol çıkartsa nintendo=mario işte

ScottishJR

15.3.2017 20:08:20

0
NES,SNES,Nintendo 64,GameCube,Wii,Wii U.handheld olarak Game Boy,Game Boy Color,Game Boy Advance,Nintendo DS,Nintendo 3DS.son olarak da Nintendo Switch. bilmiyorsunuz bari biliyormus gibi konusup kendinizi kucuk dusurmeyin.ayrica Wii nin emusunda bir kac oyun oynayinca Wii kullanmis mi oluyorsunuz?

gurkanse

15.3.2017 18:02:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: ScottishJR daha listeye dogru duzgun bakmaktan acizsiniz.bir de bilmis bilmis konusuyorsunuz.hayatinda Wii disinda Nintendo konsolu kullanmadiginizi ne kadar belli ediyorsunuz.belki onu da kullanmamissinizdir.
zaten wii var wii u var.sanki 10tane konsol çıkardıda ben kullanmamışım gibi konuşuyorsunuz... hala wii emu ile pc de oyun oynuyorum bu arada.

İdrak İstimlak

14.3.2017 20:07:53

0
Nintendo serilerine laf eden, oyun işini bıraksın bir zahmet. İnsanlar oynamadıkları oyunlar hakkında ne çok bilgi sahibi, şaşırıyorum...

ScottishJR

14.3.2017 19:03:06

0
daha listeye dogru duzgun bakmaktan acizsiniz.bir de bilmis bilmis konusuyorsunuz.hayatinda Wii disinda Nintendo konsolu kullanmadiginizi ne kadar belli ediyorsunuz.belki onu da kullanmamissinizdir.

gurkanse

14.3.2017 16:14:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: ScottishJR Mario series Mario Kart series Mario Party series Mario RPG includes Paper Mario and Mario & Luigi series The Legend of Zelda series Pokémon series Animal Crossing series Fire Emblem series Kirby series Yoshi series Donkey Kong series Super Smash Bros. series Chibi-Robo series Custom Robo series Earthbound (Mother) series F-Zero series Golden Sun series Kid Icarus series The Legendary Starfy series Metroid series Nintendo Wars series Advance Wars series Pikmin series Punch-Out series Rhythm Heaven series Sin and Punishment series Splatoon series Star Fox series StarTropics series Wario series WarioWare series Wave Race series Wii series Xenoblade series bilgin yoksa fikrin olmasin dostum.
Copy Paste yapınca bilmişmi oluyorsunuz? ayrıca; yarısı mario yarısi wario zelda splaton Nintendo=mario+zelda bunu inkar eden nintendo hakkında pek bişey bilmiyor demektir

ScottishJR

14.3.2017 15:10:14

0
Mario series Mario Kart series Mario Party series Mario RPG includes Paper Mario and Mario & Luigi series The Legend of Zelda series Pokémon series Animal Crossing series Fire Emblem series Kirby series Yoshi series Donkey Kong series Super Smash Bros. series Chibi-Robo series Custom Robo series Earthbound (Mother) series F-Zero series Golden Sun series Kid Icarus series The Legendary Starfy series Metroid series Nintendo Wars series Advance Wars series Pikmin series Punch-Out series Rhythm Heaven series Sin and Punishment series Splatoon series Star Fox series StarTropics series Wario series WarioWare series Wave Race series Wii series Xenoblade series bilgin yoksa fikrin olmasin dostum.

gurkanse

12.3.2017 13:17:43

0
sanki binlerce oyunu varda bi bu doğrulandı.ulan zaten mario zelda başka bişeyi yok

Kurt.

11.3.2017 00:31:56

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yine dandirik Wii U ile aynı kafada devam ediyorlar geçmişten hiç ders almamışlar. En az özellikli en fahiş fiyatlı cihaz zaten. Yeni IP yapamayıp Super Mario Super smash bros dayayıp duruyorlar
Fahiş fiyat derken? Switch 300$, PS4 400$, XBone 500$ 'dan çıkış yaptı. Memleketin refah seviyesinin günden güne düşmesini teknoloji firmalarının değil biz seçmenlerin düşünmesi gerek.

Bowser Zeki

10.3.2017 22:10:56

0
Yeni Smash için henüz çok erken. Yaparlarsa MK8 gibi olacaktır tahminimce.

alsndnz

10.3.2017 18:21:00

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yine dandirik Wii U ile aynı kafada devam ediyorlar geçmişten hiç ders almamışlar. En az özellikli en fahiş fiyatlı cihaz zaten. Yeni IP yapamayıp Super Mario Super smash bros dayayıp duruyorlar
yeter pinky yeter aglama artik

BSC Misafiri

10.3.2017 15:06:57

0
Yine dandirik Wii U ile aynı kafada devam ediyorlar geçmişten hiç ders almamışlar. En az özellikli en fahiş fiyatlı cihaz zaten. Yeni IP yapamayıp Super Mario Super smash bros dayayıp duruyorlar

rambocuk

10.3.2017 13:25:48

0
Nintendo switch ilk izlenimlerim gayet olumlu , kontroller her şekilde rahat bir oynanış sunuyor , performans olarak ps3 gücünde diyebilirim , tam anlamıyla yeni hissettiren bir cihaz olmuş , zelda devasa dünyası ve detaylarına göre gayet akıcı çalışıyor arada ufak tefek kasmalar olsada yeterli hem tablet modunda hem tv modunda , ekranıyla ilgili hiçbir sorun yok , en azından ps4 gücünde olabilseydi tv modunda çok daha memnun ederdi , ve ekran camı kolay çizilebilir dikkat etmek şart , yenilik herkesi çok cezbetmiş , satışları iyi gidiyor olsada cihazın kaderini ne kadar sorunlu ne kadar sorunsuz ekranlarla kavuşacak kullanıcılar , işte bu belirleyecek .

İdrak İstimlak

10.3.2017 12:26:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: fazliboz metroid nerede o zaman reggie!!
Cidden, madem oyle Wiiu icin Metroid neden cikmadi diye sormazlar mi adama?

fazliboz

10.3.2017 12:03:36

0
metroid nerede o zaman reggie!!
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız