Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario 3D World'ten 12 Dakikalık Video


    IGN'in 9.6 puan vererek övgüler yağdırdığı (oyunun ilk incelemesi) Super Mario 3D World'un yeni bir videosu ortaya çıktı. 12 dakikalık bu videoda Rosalina'yı görüyoruz. Oyunu Rosalina ile oynamak da oldukça eğlenceli görünüyor.
 
    Senaryo modunun 8 saat sürdüğü bildirilen oyun 4 kişilik co-op desteği sunması sebebiyle tekrar tekrar oynanabilecek bir yapım gibi görünüyor. Aşağıda Rosalina'nın oynanış videosunu bulabilirsiniz. Özellikle grafikler çok güzel duruyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything super mario wii u super mario 3d world co-op nintendo
Assassin's Creed IV, PS4'te Yama ile 1080p Olacak Knack'in Çıkış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

16.11.2013 10:14:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: Trapdoor

Sıkıntı yapma dostum. birsürü nintendo Wii oyununu Dolphin sayesinde oynadım ve bitirdim. Bu oyun da bunlardan biri olacaktır, NINTENDO'nun en kötü özelliği emulatörünün çok iyi bir şekilde çalışabilmesi. Wii Remote iR bar aldığında da Bluetooth ile PC de çalışmakta. Bu arada video gizliymiş. izlenmiyor.
Wii yi emule etmesi ps2 gibiydi. Grafikleri fazla iyi olmadığı için emule etmeside kolay oldu. Ayrıca kaynak kodu açık olduğu için gönüllüler geliştirdi. Wii u emusunu rüyamızda görürüz şuan :D 6 sene falan geçmesi lazım. Gerçi ps3 emusu bile yapılamadı daha :)

Trapdoor

16.11.2013 09:21:40

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ya bu oyunları neden diğer platformlara çıkarmıyorlar
Sıkıntı yapma dostum. birsürü nintendo Wii oyununu Dolphin sayesinde oynadım ve bitirdim. Bu oyun da bunlardan biri olacaktır, NINTENDO'nun en kötü özelliği emulatörünün çok iyi bir şekilde çalışabilmesi. Wii Remote iR bar aldığında da Bluetooth ile PC de çalışmakta. Bu arada video gizliymiş. izlenmiyor.

betadragon

15.11.2013 23:30:15

+1
video gizliymiş

BSC Misafiri

15.11.2013 23:03:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ya bu oyunları neden diğer platformlara çıkarmıyorlar bu kafayla giderlerse batacak bu Nintendo akıl var mantık var bu oyun wiiu sattırır hakkını vermek lazım ama en fazla serinin fanatiklerine oysa oyunu diğer platformlara çıkarsalar piyasayı süpürürler bir GTA 5 vakası daha olur yani
çok basit. konsol satmak için ve sattığı oyun için diğer platformlara komisyon vermemeki için. senin mantığınla gidersek piyasadaki tüm konsol firmaları batar. zaten eğer serinin fanatiğiysen mutlaka bir nintendo konsolun vardır. nintendo apayrı bir firma müşterisi de diğer oyunculardan çok farklı

WiiSmash

15.11.2013 22:34:00

0
8 saat bir mario oyunu için kısa olmuş gibi. oyun umarım bi daha ki oyunlarınlarında şu çocuksu havadan kurtulur. galaxy serisinin atmosferi bir başkaydı :)

BSC Misafiri

15.11.2013 20:06:40

-2
Ya bu oyunları neden diğer platformlara çıkarmıyorlar bu kafayla giderlerse batacak bu Nintendo akıl var mantık var bu oyun wiiu sattırır hakkını vermek lazım ama en fazla serinin fanatiklerine oysa oyunu diğer platformlara çıkarsalar piyasayı süpürürler bir GTA 5 vakası daha olur yani

mementopolis

15.11.2013 19:35:40

0
ya bu kizda os...yor yada ekssoz borusu patliyor :D oyun cók sevkli gercekden
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario 3D World
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız