Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Styx: Shards of Darkness, PC ve Yeni Nesil Konsollar İçin Duyuruldu

    Geçtiğimiz sene PC, PS4 ve Xbox One için çıkan Styx: Master of Shadows her ne kadar çok büyük getiriler elde edemese de başarılı diyebileceğimiz bir oyun olmuştu. Focus Home Interactive ile Cyanide da arayı fazla uzatmadan serinin ikinci oyununu oyuncularla buluşturma niyetinde.
 
    Bugün itibariyle Styx: Shards of Darkness'i duyuran firma, oyunun platformlarını yine PC, PS4 ve Xbox One olarak açıkladı. Unreal Engine 4 ile geliştirilen oyunun daha büyük bütçeyle, daha büyük fikirlerle geleceği belirtiliyor. Her türlü detayının sıfırdan yapıldığı belirtilen Styx: Shards of Darkness, 2016 senesi içerisinde piyasa çıkışını yapacak. 
 
    Oyunun duyurusuna herhangi bir video eşlik etmese de yayınlanan ilk ekran görüntüsüne aşağıdan bakabilirsiniz. Yapımcının ilk oyunda Unreal Engine 3'ü kullanarak düşük bütçeyle neler yaptığını göz önünde bulundurursak Styx: Shards of Darkness'ta yüksek bir potansiyelin bulunduğunu söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Styx Shards of Darkness Assassin Stealth Action Unreal Engine PC PS4 Xbox One
Assassin's Creed Film Setinden İlk Görüntüler Geldi Del Toro: "Silent Hills İptalinin Hiçbir Mantıklı Açıklaması Yok"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.10.2015 17:17:23

0
ilk oyun çöptü bu da çöp olacaktır.

Guest-BED3C3818

15.10.2015 00:03:37

0
oynanışını nasıl sevdiniz arkadaş siz bu oyunun ? adı gizlilik npc nin önünden geçiyon göremiyo eğildin mi sorun yok devam 1. oyun güzel değildi 2.side bişeye benzemez unreal engine 4 ile bi adam akıllı oyun yapamadılar daha motor çıkalı kaç sene oldu

whatdoyouseee

14.10.2015 20:11:01

0
ilk oyun iyi güzelde zordu biraz , bazı bölümleri kaç defa tekrar oynadım :D ama merak ediyorum 2. oyunu

mevsres

14.10.2015 18:41:51

0
Eğer benim gibi hikayeden daha çok oynanışa önem veren biriyseniz kesinlikle seveceğinizi düşünüyorum, bu oyunun atmosferi falan hala aklımda. Herkes hikaye hikaye tutturmuş, elbette hikaye önemlidir ancak tamamen hikayeye odaklanacak olsam gider film izlerim neden oyun oynayayım? :)

Megathrone26

14.10.2015 16:14:09

0
Enteresan bu oyunun devamının çıkacağını tahmin etmezdim

BSC Misafiri

14.10.2015 15:57:50

0
ilk oyun sürükleyici değildi.Ama stealth türünde başarılı sayabileceğim bir oyundu. Ve bir ağacı çalmak gibi ilginç bir konuyu işliyordu.Şahsen daha hızlı ve zengin bir oynanış sunarlarsa oyunun başarılı olucağına inanıyorum.İlk oyunun senaryosu fena sayılmazdı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Styx: Shards of Darkness
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız