Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Streets of Rage 4'e Yeni İçerik Gelecek Fakat Ne Zaman Geleceği Belli Değil

 
Geliştirici Dotemu, Streets of Rage 4'e yeni içerik geleceğini doğruladı fakat ne zaman geleceği hakkında bir bilgi yok.
 
"Streets of Rage 4'e içerik ekleyecek misiniz?"
 
"Evet ekleyeceğiz fakat tahmini bir çıkış zamanı yok. Hepiniz harikasınız ve en iyisini hak ediyorsunuz. Bu yüzden içeriği doğru bir şekilde yapmak için bize zaman tanıyın."
 
Dotemu, reddit üzerinden oyunla ilgili daha fazla soruyu yanıtladı. Belirtilene göre ekip oyundaki hata düzeltmeleri ve online optimizasyon üzerinde de çalışmaya devam ediyor. 
 
Beat’em up oyunu 30 Nisan 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkışını gerçekleştirmişti. Xbox One ve PC'de Xbox Game Pass'e dahil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Streets of Rage 4 dövüş cherry hunter
Sony, PC'ye Daha Fazla Birinci Parti Oyun Getirmeyi Planlıyor Tamarin 10 Eylül'de PS4 ve PC için Çıkacak, Xbox One'a Daha Sonra Gelecek

BSC Misafiri

29.8.2020 21:52:18

0
Güzeldi tadı da yerindeydi. Daha iyi olabilirdi ama daha iyi olacak diye kesin batırırlardı, tadında bırakmışlar temiz olmuş. Tek beklentim kaldı, daha az çizgi karakter, daha gerçekçi çizimler eşliğinde ilk oyunun remakei..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Streets of Rage 4 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız