Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter V'te Yer Alacak Nash için Yeni Bir Video Paylaşıldı


       Capcom, serinin önemli karakterlerinden biri olan Nash'in Street Fighter V'te bulunacağını daha önce duyurmuştu. Capcom bugün Charlie Nash için yeni bir video paylaştı. İlk olarak 1991 yapımı Street Fighter II: The World Warrior'da karşımıza çıkan Charlie Nash, Guile’in en iyi arkadaşı. M. Bison tarafından öldürüldüğü düşünülen karakterin Street Fighter V'te dönmesiyle Nash'in hikayesinin bu kadar olmadığını görüyoruz. Belirtilene göre Nash ünlü Sonic Boom hareketinin yanında yeni hareketlere de sahip olacak. 
 
       Nash'in yanında Capcom, Street Fighter V için online beta süreci düzenleyeceğini duyurdu. Hem PS4 hem de PC üzerinde olacak bu beta Capcom'un söylediğine göre oyuncuların görüşlerini almak için oldukça önemli. Ne yazık ki bu beta süreci oyunu ön sipariş eden Kuzey Amerikalı oyuncular için açılacağı söyleniyor.
  
       Yapımcı ekibin Charlie Nash için yayınladığı ekran görüntülerine ve tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Konu hakkında daha fazla detay geldiğinde sizlere aktaracağız.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation.com Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Middle Earth: Shadow of Mordor'un Yeni DLC'si için Yeni Bir Video Paylaşıldı Dreamfall Chapters'ın İkinci Bölümünden Heyecanlandırıcı Bir Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.2.2015 16:54:02

0
Yaa ben çok beğendim jilet haraketi falan çok ii Bide su garuda gelirse çok ii olur hatta ben sırf garuda icin alırım bu oyunu

redoracle

25.2.2015 11:33:54

0
Oyun efsane olmaya devam edecek gibi görünüyor,nash akuma,bison gibi ışınlanmaya başlamış acaba bu bison yakaladıktan sonra üstünde deney mi yaptı hissi verdi bana(sanki psycho power yüklenmiş gibi). Oynamak için sabırsızlandığım oyunlardan biri keşke mortal,dead or alive gibi nisanda çıksaydı. Bu videodan sonrada artık aa sf4 gibi aynı demezler artık heralde.

OguzTheHun

24.2.2015 22:51:45

0
charlie alphada oynanabilir karakterdi ilk olarak sf2de bahsi geçti

dark_hell_86

24.2.2015 22:48:12

0
Nash ilk alpha serisinde çıkmadı mı? ben mi yanlış biliyorum.

BSC Misafiri

24.2.2015 22:29:36

0
Haberi yazan sevgili arkadaş, Çarli 1991 yapımı Street Fighter II: The World Warrior'da yoktur.

ykrr

24.2.2015 21:18:17

0
charli nash bu oyunda guile klonu olmaktan çıkacak gibi.oynanışı bayağı değişk olacak.umarım guile nash var diye koymamazlık etmezler. şu ana kadar 3 vide sonunda m.bison ı da sayarsak 4 adam gördük ama ken halen yok.acaba bu sefer yok mu?

hayko10

24.2.2015 21:10:44

-4
Video sacma bence. Şu apaçi tipli adama karizma yaptırcaklar diye Ryu bile dayak yedirip harcatmişlar yazik... Mortal sert geliyor tabi

xLordRealx

24.2.2015 20:58:14

+1
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Charlie_Nash_Street_Fighter_Vte_Dovus_Arenasina_Cikiyor-75588.htm Üyeler siteyi yetkililerden daha iyi biliyor o da güzel :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız