Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steampunk Tarzını Benimseyen Yeni Bir Şehir Kurma Oyunu Duyuruldu


       Oyun dünyasında oldukça seveni bulunan Steampunk tarzını benimseyen yeni bir bağımsız oyun duyuruldu. Lethis: Path of Progress adını alan bu yapımda kendi şehrinizi kuracak ve geliştireceksiniz.
 
        Lethis: Path of Progress, alıştığımız şehir kurma oyunlarındaki oynanışa benzer bir oynanış vadediyor. Yani önce kendimize bir şehir kuracağız sonra kaynaklarımızı ve işçi sayımızı çoğaltmaya ve imparatoru bazı isteklerini yerine getirerek mutlu etmeye çalışacağız. Oyunda diğer şehirlerle ticaret yapabilme imkanı da yer alacak. Oyunun Steam Yeşil Işık sayfasına buradan ulaşabilir ve duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Triskell Interactive Lethis: Path of Progress simülasyon steampunk pc bağımsız steam yeşil ışık bağımsız indie şehir kurmaca simülasyon
Halo: The Master Chief Collection'ın Güncellemesi Yarın Beta'ya Girecek Grand Theft Auto V'in PC Sürümü Playstore'da 168 TL'den Ön Siparişe Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

encuni

22.1.2015 15:41:03

0
banished gibi mekanığı olursa güzel olur

Holy-Ghost

22.1.2015 15:08:39

0
grafikleri hafif anime gibi olması çok hoş ama işleyişi hakkında bilgi olmaması kötü umarım cep telefonlarına indirilen şehircilik oyunları gibi basit bir yapı olmaz.

Wayward Son

22.1.2015 14:22:00

0
Oyunun görsel tasarımına bittim. Kesin gelsin bu Steam'e.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lethis: Path of Progress
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız