Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Machinelerin Amacı Rekabet Değil


    Sene içerisinde farklı dönemlerde farklı türlerini göreceğimiz Steam Machineler, oturma odaları için hazırlanan mini PC kasaları olarak karşımıza çıkacak. Kimi otoriteler Valve'ın bu kararının konsollarla rekabete girmek açısından verildiğini düşünse de, Gabe Newell'a göre bu görüş kesinlikle yanlış.
 
    Geçtiğimiz gece Reddit üzerinden mini bir soru-cevap etkinliği düzenleyen Gabe Newell'a Steam Machinelerin amacı soruldu. Newell bu soruyu şöyle cevapladı, "Biz Steam Machineleri bir Steam güncellemesi olarak görüyoruz. Bu güncelleme, Steam deneyimini oturma odasına kazandırıyor. Cihazlarla ilgili ilk amacımız zaten Steam'in rahatlığını ve oyunlarını seven oyunculara ulaşmak. Böyle bir duyuru gelmeden önce çok fazla öneri aldık. Birçok oyuncu Steam deneyimini oturma odasına taşımamız için istekte bulundu. Steam Machinelerin asıl amacı, bu isteklere cevap vermek olacak."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC valve steam steam machine steam controller steamos linux
Japonya'da Haftanın En Çok Satanları Daylight'ın PS4'te 1080p / 60 FPS Olması Hedefleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

adam olun

7.3.2014 03:19:31

0
zamanında konsollara rakip değil dediğimde millet az daha dövüyordu bu ne steam fanatikliği :) belki konsolların yüzde biri kadar satmayacak ama bu başarısız olduğu anlamına gelmez işin vahim tarafı teknoloji editörünün bir şeye çıkmadı demesi :( ilerde yüksek çözünürlüklü tvler yaygınlaşmaya başlayınca bunlar dahada yaygınlaşır bir kesim 720p konsollarla 4k tvlerde oynamak istemeyecek o zaman bunu tercih edecekler evinde yer olmayıp konsol kadar kutudan pc kadar performans almak bana çok cazip geliyor seneye yeni eve çıkarsam böyle birşey almayı düşünüyorum :) yoksa daha oyun çıkarmayan steamın windows ile yarışmasını beklemek hayal olur steamos kısmı fiyattan düşmek mantle ile birşeyde olacağını sanmam

aykut291

5.3.2014 23:25:30

+1
Bence çok güzel bir proje bu proje sayesin de o koca masaüstü pc dan kurtulucaz. Hem de yükse performans alıcaz. Oyuncular için çok güzel birşey yapıolar. Ama konsolları etkilemiycek çünkü Konsol oyuncusu kalkıpta buna geçeceğini zannemiyorum. Hem ps4 de The order, God of war 4 Last of Ous 2 gibi kaliteli exc oyunlar geldiği sürece ps4 bende alırım. PS4+Steam sınırsız oyun keyfi işte ikiside oturma odasın da

ankara

5.3.2014 21:36:31

0
Adamların amacı Sony'e Finansal kriz yaşatmak Microsofta göz dağı vermek...!

wustti

5.3.2014 20:30:34

-4
dedigimize geldiler iste. ne yaptiklarini kendileri de bilmiyor. bu is boyle yapilmaz en bastan hata yaptilar. simdi de kabullenmiyolar. bir suru insana heyecan oldu ama:)

einhander

5.3.2014 18:45:33

0
ben tamamlanmıs steam os yı merak edıyorum

crossmatch

5.3.2014 18:15:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: rcpyksl Sormak istediğim soru şu ki : bu cihazda gelişmiş bir tarayıcı bulunacak mı ? Hayır dizi izlemek için hala pc yi hdmi ile bağlıyoruz televizyona..PS4 çıktı ama onda da flash player sorunu var..Sadece html5 playerları oynatıyor youtube videoları bile düzgün çalışmıyor..
adamlar pc satıcak küçük kutularda

rcpyksl

5.3.2014 18:12:49

0
Sormak istediğim soru şu ki : bu cihazda gelişmiş bir tarayıcı bulunacak mı ? Hayır dizi izlemek için hala pc yi hdmi ile bağlıyoruz televizyona..PS4 çıktı ama onda da flash player sorunu var..Sadece html5 playerları oynatıyor youtube videoları bile düzgün çalışmıyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız