Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen 39 Milyon Dolar Barajını Devirdi


     Cloud Imperium Games tarafından geliştirilen ve şimdiye kadar bağış toplama konusunda pek çok rekor kıran Star Citizen, yeni bir rekora imza atarak 39 milyon doları geçti. 394.000 kişi tarafından desteklenen oyun, istatistiklere göre her iki haftada 1 milyon dolar topluyor. Hatırlayacağınız üzere Chris Roberts, "Eğer proje 39 milyon dolara ulaşırsa Star Citizen'ın bağış programında yeniliklere gideceğiz." açıklaması yapmıştı.
 
     Star Citizen projesinin ne kadar büyük bir proje haline geldiğini göstermek açısından Gears of War'un 10 milyon dolar, Brutal Legend'ın ise 25 milyon dolar bütçeyle geliştirildiğini söyleyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
Titanfall'ın PC Sürümüne Ön Yükleme Geliyor Gone Home Yapımcısının Yeni Oyununa Açıklamalar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sniper23

22.2.2014 17:04:58

-1
Oyun çökmesse iyidir .

einhander

22.2.2014 15:43:12

0
bır ara buralarda bır haber dolanmıstı para toplama ısının bır sınırı olacak o rakama ulasında artık durucucaz toplamıcaz denıyordu sanırım durmaya nıyetlı degıller :)

Guest-56D7221EF

22.2.2014 13:15:55

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: omer4294<br><br><br> Bak işte asıl komedi burda :D<br> ilk başta 94 olduğumu nerden biliyorsun ismimin sonunda 3-5 numaradan mı ? <br> <br> 2. Ordaki yorumumu daha kafan basıp anlayamamışsın açıklamak gerekecek napalım yapacak bişey yok açıklayalım bazı insanlarda böyle anlıyor ne yapacaksın.Orda ki yorumum ilk başta KENDİ ŞAHSİ DÜŞÜNCEM senin oyun zevkin beni hiç ilgilendirmez bana göre elle tutulur bir oyun değildir sana göre öyledir daha bunu anlayamamışsın daha gelmiş bana çoluk çocuk diye afra tafra yapıyorsun :D :D <br> <br> star citizen ile ilgilide bütün olayları takip ediyor kafanı takma böyle şeylere benim bilgim seni ne alakadar ediyor ? <br> <br> 3 araştır dediğin oyunuda biliyorum ondan fazlasına biliyorum ben sen merak etme sen kendi derdine yan kardeşim hadi yoluna...<br> <br> bu arada gece gece iyi güldürdün eyvallah.</blockquote><br><br>ondan fazlasını biliyosun demek. saysana bildiğin uzay simulasyonlarını. wing commanderı bilen insan "şimdiye kadar elle tutulur bir uzay simulasyonu görmedim" diyor. <br>bu arada 1994'lüsün, bu açık boşuna kıvırmaya çalışma :)
Ulan 94 olsam bile ne olucak yaşım seni ne ilgilendiriyor yaşımı söylemekten mi çekinecem milletin yaptığı muhabete bak arkadaş sonra gelmiş bana çoluk çocuk diyor lan bi kendin ettiğin laflara bakta gel bana burda çoluk çocuk tartışması yap.seninle tartışacak kapasitem var merak etme 94 değilim zaten 14 yaşındayım.Senden daha fazla uzay simulasyonu deneyimim olduğunu eminim bana burda gelipde kendi zevkini satma.Benim hoşuma gitmedi arkadaşım sana hesap mı vericem.Senin gibi küçük düşünemiyorum kusura bakma.Hadi bi defol git işine senle uğraşamayacağım daha fazla.

oxfordpsn

22.2.2014 11:29:29

-1
Bsc misafir ya kıskançlıktan çatır çatır çatlıyosunuz şu star citizen haberlerinin altında. ulan adamlar oyunu bilmese bu kadar bağış yapılır mı be herif? git biraz sitelerini falan takip et de oynanış gör. grafik desen var. derinlik desen var. oynanış desen var. içerik desen var. isim desen var. yapımcı desen var. yetenek desen var. nesi patlıycak lan bu oyunun? pc'ye özel diye kıskançlıktan çatlıyorsunuz, tek anladığım bu. -------------------------------------------------------------- Cevap Kıskanç olan bizmişiz.Bunu söleyen adam pc ci.Ne bekliyorsun ki siz the order uncharted da kıskançlıktan çatlıyodunuz.Ya neden bu oyun bizde yok diye ahladınız ve artık o grafik demosu oyunlara bile laf atıyorsunuz.Sonra kıskanç biz oluyoruz.Bu oyunda bari bi güzel çıksında oyun oynayın.

BSC Misafiri

22.2.2014 03:33:05

+1
quote:

Orijinalden alıntı: omer4294
Bak işte asıl komedi burda :D
ilk başta 94 olduğumu nerden biliyorsun ismimin sonunda 3-5 numaradan mı ?

2. Ordaki yorumumu daha kafan basıp anlayamamışsın açıklamak gerekecek napalım yapacak bişey yok açıklayalım bazı insanlarda böyle anlıyor ne yapacaksın.Orda ki yorumum ilk başta KENDİ ŞAHSİ DÜŞÜNCEM senin oyun zevkin beni hiç ilgilendirmez bana göre elle tutulur bir oyun değildir sana göre öyledir daha bunu anlayamamışsın daha gelmiş bana çoluk çocuk diye afra tafra yapıyorsun :D :D

star citizen ile ilgilide bütün olayları takip ediyor kafanı takma böyle şeylere benim bilgim seni ne alakadar ediyor ?

3 araştır dediğin oyunuda biliyorum ondan fazlasına biliyorum ben sen merak etme sen kendi derdine yan kardeşim hadi yoluna...

bu arada gece gece iyi güldürdün eyvallah.
ondan fazlasını biliyosun demek. saysana bildiğin uzay simulasyonlarını. wing commanderı bilen insan "şimdiye kadar elle tutulur bir uzay simulasyonu görmedim" diyor. bu arada 1994'lüsün, bu açık boşuna kıvırmaya çalışma :)

2K

22.2.2014 03:10:13

0
Bu kadar yüksek miktarda para toplamasının sebebi verilen vaatlerin çok büyük olması ve bu vaatleri gerçekleştirmek için bu kadar bütçeye ihtiyaçları vardı. Ama açıkçası vaatler bu kadar yüksek olunca oyunun patlama ihtimali de yükseliyor umarım öyle bir şey olmaz da yeni bir Wing Commander görebiliriz.

Guest-56D7221EF

22.2.2014 03:08:24

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: omer4294<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: omer4294<br><br>Çok kötü patlıcak bu oyun gönlümden geçen gelmiş geçmiş en iyi uzay simulasyonu olsun fakat o paranın hakkını verebilecek bir oyunun gelebiliceğini pek inanmıyorum.</blockquote><br><br>ya kıskançlıktan çatır çatır çatlıyosunuz şu star citizen haberlerinin altında. <br><br>ulan adamlar oyunu bilmese bu kadar bağış yapılır mı be herif? git biraz sitelerini falan takip et de oynanış gör. grafik desen var. derinlik desen var. oynanış desen var. içerik desen var. isim desen var. yapımcı desen var. yetenek desen var. <br> <br>nesi patlıycak lan bu oyunun? pc'ye özel diye kıskançlıktan çatlıyorsunuz, tek anladığım bu.</blockquote><br><br>İlk olarak ben zaten pc oyuncusuyum bunu kafana sok...<br><br>Bunu anladıktan sonra(anlayabilirsen tabi) oyunu sen daha yakından takip ettiğime adım gibi eminim çünkü şimdiye kadar elle tutulur bir uzay simulasyonu görmedim.Sağlam bir uzay simulasyonu geliceğine emin olsam bende bağış yaparım.Oyunun grafikleri var evet,ama içerik,oynanış var mı? onu bende çok merak ediyorum adamlar bu işi para ne kadar kazanabiliriz formatına döndürdüler şu kadar paraya bu kadar içerik bundanda bir hayır gelebileceğini sanmıyorum.O söylenen içerikleri oyuna ekleseler bile istenileni verebilecek mi oda var tabi ki.<br><br>Oyun ile ilgili paylaşılan bilgiler olarak(video,içerik) elle tutulur bişey yok.O var dediğin maddelerim hiç biri yok şuan çünkü adamlar daha bişey ortaya koymadılar hep lafta var onlar eğer o istenilenleri oyuna iyi bir şekilde yansıtamazlarsa bu oyun PATLAR hemde o kadar bağıştan sonra fena patlar.Eğer çok iyi bir iş çıkartırlarsa BENİMDE İSTEĞİM O YÖNDE söylenilen herşeyi yaparlarsa bu oyun yok satar çünkü benim gibi dünya çapında bu tür oyuna aç olan bir sürü insan var.<br><br>Bu oyunun bu kadar ilgi çekmesinin sebebi de bu zaten uzay simulasyonu olması(çok nadir,bundan dolayıda değerli :D) ve vaat edilen şeylerin çok büyük şeyler olması benimde bundan dolayı şüphem var zaten.</blockquote><br><br>nickinin sonundaki 42 memleketinin plakası, 94 de doğum tarihin sanırım. git bir Wing Commander nedir, Chris Roberts kimdir araştırıp öyle tartışmaya çalış çocuğum, biraz araştır elinin altında internet var. <br><br>hiç birşey gösteremediler diyor ve benden daha iyi takip ettiğini anlatıyor. yayınlanan streamlerden haberin var mı? alpha modüllerinden? dev talklardan? haftalık blog yazılarından? <br><br>1994lü çocuk gelmiş "şimdiye kadar elle tutulur bir uzay simulasyonu görmedim" diyor. komediye bak. :)
Bak işte asıl komedi burda :D ilk başta 94 olduğumu nerden biliyorsun ismimin sonunda 3-5 numaradan mı ? 2. Ordaki yorumumu daha kafan basıp anlayamamışsın açıklamak gerekecek napalım yapacak bişey yok açıklayalım bazı insanlarda böyle anlıyor ne yapacaksın.Orda ki yorumum ilk başta KENDİ ŞAHSİ DÜŞÜNCEM senin oyun zevkin beni hiç ilgilendirmez bana göre elle tutulur bir oyun değildir sana göre öyledir daha bunu anlayamamışsın daha gelmiş bana çoluk çocuk diye afra tafra yapıyorsun :D :D star citizen ile ilgilide bütün olayları takip ediyor kafanı takma böyle şeylere benim bilgim seni ne alakadar ediyor ? 3 araştır dediğin oyunuda biliyorum ondan fazlasına biliyorum ben sen merak etme sen kendi derdine yan kardeşim hadi yoluna... bu arada gece gece iyi güldürdün eyvallah.

BSC Misafiri

22.2.2014 01:34:26

+5
quote:

Orijinalden alıntı: omer4294
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

alıntı:

Orijinalden alıntı: omer4294

Çok kötü patlıcak bu oyun gönlümden geçen gelmiş geçmiş en iyi uzay simulasyonu olsun fakat o paranın hakkını verebilecek bir oyunun gelebiliceğini pek inanmıyorum.


ya kıskançlıktan çatır çatır çatlıyosunuz şu star citizen haberlerinin altında.

ulan adamlar oyunu bilmese bu kadar bağış yapılır mı be herif? git biraz sitelerini falan takip et de oynanış gör. grafik desen var. derinlik desen var. oynanış desen var. içerik desen var. isim desen var. yapımcı desen var. yetenek desen var.

nesi patlıycak lan bu oyunun? pc'ye özel diye kıskançlıktan çatlıyorsunuz, tek anladığım bu.


İlk olarak ben zaten pc oyuncusuyum bunu kafana sok...

Bunu anladıktan sonra(anlayabilirsen tabi) oyunu sen daha yakından takip ettiğime adım gibi eminim çünkü şimdiye kadar elle tutulur bir uzay simulasyonu görmedim.Sağlam bir uzay simulasyonu geliceğine emin olsam bende bağış yaparım.Oyunun grafikleri var evet,ama içerik,oynanış var mı? onu bende çok merak ediyorum adamlar bu işi para ne kadar kazanabiliriz formatına döndürdüler şu kadar paraya bu kadar içerik bundanda bir hayır gelebileceğini sanmıyorum.O söylenen içerikleri oyuna ekleseler bile istenileni verebilecek mi oda var tabi ki.

Oyun ile ilgili paylaşılan bilgiler olarak(video,içerik) elle tutulur bişey yok.O var dediğin maddelerim hiç biri yok şuan çünkü adamlar daha bişey ortaya koymadılar hep lafta var onlar eğer o istenilenleri oyuna iyi bir şekilde yansıtamazlarsa bu oyun PATLAR hemde o kadar bağıştan sonra fena patlar.Eğer çok iyi bir iş çıkartırlarsa BENİMDE İSTEĞİM O YÖNDE söylenilen herşeyi yaparlarsa bu oyun yok satar çünkü benim gibi dünya çapında bu tür oyuna aç olan bir sürü insan var.

Bu oyunun bu kadar ilgi çekmesinin sebebi de bu zaten uzay simulasyonu olması(çok nadir,bundan dolayıda değerli :D) ve vaat edilen şeylerin çok büyük şeyler olması benimde bundan dolayı şüphem var zaten.
nickinin sonundaki 42 memleketinin plakası, 94 de doğum tarihin sanırım. git bir Wing Commander nedir, Chris Roberts kimdir araştırıp öyle tartışmaya çalış çocuğum, biraz araştır elinin altında internet var. hiç birşey gösteremediler diyor ve benden daha iyi takip ettiğini anlatıyor. yayınlanan streamlerden haberin var mı? alpha modüllerinden? dev talklardan? haftalık blog yazılarından? 1994lü çocuk gelmiş "şimdiye kadar elle tutulur bir uzay simulasyonu görmedim" diyor. komediye bak. :)

BSC Misafiri

22.2.2014 01:23:55

-1
Yalnız bu oyun fos cıkarsa ortalık karışır.Sonucta beklenti yüksek.

- The Stig -

22.2.2014 01:04:13

+2
Su oyuna patlayacak diyenler var, ne guluyorum :)) Ulan siz simulasyondan ne anlarsiniz. Gidin fps, mmo turu oyunlar oynayin. ;)

Nicolae

22.2.2014 00:45:19

0
Bu oyunun sonucu ne olacak merakla bekliyorum.

Guest-56D7221EF

22.2.2014 00:19:00

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: omer4294

Çok kötü patlıcak bu oyun gönlümden geçen gelmiş geçmiş en iyi uzay simulasyonu olsun fakat o paranın hakkını verebilecek bir oyunun gelebiliceğini pek inanmıyorum.


ya kıskançlıktan çatır çatır çatlıyosunuz şu star citizen haberlerinin altında.

ulan adamlar oyunu bilmese bu kadar bağış yapılır mı be herif? git biraz sitelerini falan takip et de oynanış gör. grafik desen var. derinlik desen var. oynanış desen var. içerik desen var. isim desen var. yapımcı desen var. yetenek desen var.

nesi patlıycak lan bu oyunun? pc'ye özel diye kıskançlıktan çatlıyorsunuz, tek anladığım bu.
İlk olarak ben zaten pc oyuncusuyum bunu kafana sok... Bunu anladıktan sonra(anlayabilirsen tabi) oyunu sen daha yakından takip ettiğime adım gibi eminim çünkü şimdiye kadar elle tutulur bir uzay simulasyonu görmedim.Sağlam bir uzay simulasyonu geliceğine emin olsam bende bağış yaparım.Oyunun grafikleri var evet,ama içerik,oynanış var mı? onu bende çok merak ediyorum adamlar bu işi para ne kadar kazanabiliriz formatına döndürdüler şu kadar paraya bu kadar içerik bundanda bir hayır gelebileceğini sanmıyorum.O söylenen içerikleri oyuna ekleseler bile istenileni verebilecek mi oda var tabi ki. Oyun ile ilgili paylaşılan bilgiler olarak(video,içerik) elle tutulur bişey yok.O var dediğin maddelerim hiç biri yok şuan çünkü adamlar daha bişey ortaya koymadılar hep lafta var onlar eğer o istenilenleri oyuna iyi bir şekilde yansıtamazlarsa bu oyun PATLAR hemde o kadar bağıştan sonra fena patlar.Eğer çok iyi bir iş çıkartırlarsa BENİMDE İSTEĞİM O YÖNDE söylenilen herşeyi yaparlarsa bu oyun yok satar çünkü benim gibi dünya çapında bu tür oyuna aç olan bir sürü insan var. Bu oyunun bu kadar ilgi çekmesinin sebebi de bu zaten uzay simulasyonu olması(çok nadir,bundan dolayıda değerli :D) ve vaat edilen şeylerin çok büyük şeyler olması benimde bundan dolayı şüphem var zaten.

BSC Misafiri

21.2.2014 23:49:57

+3
quote:

Orijinalden alıntı: omer4294 Çok kötü patlıcak bu oyun gönlümden geçen gelmiş geçmiş en iyi uzay simulasyonu olsun fakat o paranın hakkını verebilecek bir oyunun gelebiliceğini pek inanmıyorum.
ya kıskançlıktan çatır çatır çatlıyosunuz şu star citizen haberlerinin altında. ulan adamlar oyunu bilmese bu kadar bağış yapılır mı be herif? git biraz sitelerini falan takip et de oynanış gör. grafik desen var. derinlik desen var. oynanış desen var. içerik desen var. isim desen var. yapımcı desen var. yetenek desen var. nesi patlıycak lan bu oyunun? pc'ye özel diye kıskançlıktan çatlıyorsunuz, tek anladığım bu.

Farwynd

21.2.2014 23:49:37

-3
Bence Sony ve Microsoft gibi büyük firmalar, yatırımcılarda destekliyor ne olacağını görmek için. Yoksa 394 bin kişinin vereceği belli meblalar ile olmaz bu, bazı bağışlayanlar sağlam destekliyor demek ki.

Guest-56D7221EF

21.2.2014 23:45:51

-1
Çok kötü patlıcak bu oyun gönlümden geçen gelmiş geçmiş en iyi uzay simulasyonu olsun fakat o paranın hakkını verebilecek bir oyunun gelebiliceğini pek inanmıyorum.

dIsAstEr

21.2.2014 23:44:16

0
Oyun firmalarına olan bağışlardan, twitch yayınlarına yapılan bağışlardan ve benzeri bir çok bağış olaylarından iyi sosyal mesaj çıkarılır da üşendim şimdi, biri çıkarsın.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız