Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gone Home Yapımcısının Yeni Oyununa Açıklamalar


    Geçtiğimiz senenin en beğenilen bağımsız yapımcı oyunlarından Gone Home, yapımcısı Fullbright Company'e büyük katkı sağlamıştı. Fullbright'tan Steve Gaynor'un açıklamalarına bakarsak ekip, Gone Home'dan gelen katkıyla birlikte yeni bir projeye başlamış.
 
    Bir röportajda konuşan Steve Gaynor, yeni projenin Gone Home'a göre daha geniş çaplı olacağını söyledi. Gaynor, "Kendimizi sınırlamak istemiyoruz. Yapabileceklerimizi araştırmaya başladık. Yeni oyunumuzdaki şeylerin aynı olmasını istemiyoruz. Oyuncuların karşısına Gone Home'un başka bir evde geçen versiyonuyla çıkmayacağız." açıklamalarını yaptı.
 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
gone home keşif bulmaca gizem first person pc The Fullbright Company
Star Citizen 39 Milyon Dolar Barajını Devirdi Rust'ın Gelirleri Garry's Mod'u Geride Bıraktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cemecem21

22.2.2014 10:00:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Oyun 2 saattir bitiyor ama 2 saat sonunda üzerinizde bıraktığı etki 9-10 saat süren oyunlardan daha fazla. Günümüzde çıkan çoğu FPS oyunu 8-10 saat arası sürüyor bittiği zaman ne hissediyorsunuz üzerinizde ne etki bırakıyor hiç bir şey silip geçiyorsunuz ama Gone Home 2 saat sürmesine rağmen böyle bir oyun değil hazır Türkçe yaması da varken bir şans verin.
Sen yine iyi atlatmışsın. Oyunu sadece izlememe rağmen birkaç gün etkisinden kurtulamadım.

Reul

22.2.2014 09:34:42

+1
şu oyun gerçekten çok iyiydi atmosferi ve hikayesi çok hoşuma gitmişti yeni çalışmalarını bekliyorum

2K

22.2.2014 03:07:24

+1
Oyun 2 saattir bitiyor ama 2 saat sonunda üzerinizde bıraktığı etki 9-10 saat süren oyunlardan daha fazla. Günümüzde çıkan çoğu FPS oyunu 8-10 saat arası sürüyor bittiği zaman ne hissediyorsunuz üzerinizde ne etki bırakıyor hiç bir şey silip geçiyorsunuz ama Gone Home 2 saat sürmesine rağmen böyle bir oyun değil hazır Türkçe yaması da varken bir şans verin.

oyuncu11790

22.2.2014 02:21:36

+2
Bağımsız yapımcıların ne olursa olsun ayakta durmaları gerekiyor , açıkçası ben bağımsız yapımcıları bizzat oyuncunun oyunu tasarlamasına benzetiyorum ... Yani oyunları yaparken öncelikli amaçlarının para kazanma yada oyuncuyu soyma değilde oyunculuk adına bir şeyler sunma kaygısıyla tasarlanıyor olması bile yeterli , istisnalar var elbette ancak bağımsızlar bu sektörde her zaman olmalı ve güçlenmeli ...

harikaerif

22.2.2014 01:39:00

+2
quote:

Orijinalden alıntı: @revenge_of_bear Bu oyunun neden bu kadar beğenildiğini anlamış değilim. 2 saatte biten, sadece hikayeden ibaret bir oyun. Bir kaç çok küçük bulmaca haricinde hiç bir oyun ögesi yok, sadece eşyaları tutup döndürebiliyoruz
tabi doğru ya. Oyunun oyun olması için illa savaş, dövüş olması lazım (!) Geçen sene beni en çok eğlendiren oyunların arasındaydı. Bu şirketten gelecek oyunları sabırsızlıkla bekliyoorum.

getUserName

22.2.2014 01:35:51

-4
Bu oyunun neden bu kadar beğenildiğini anlamış değilim. 2 saatte biten, sadece hikayeden ibaret bir oyun. Bir kaç çok küçük bulmaca haricinde hiç bir oyun ögesi yok, sadece eşyaları tutup döndürebiliyoruz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gone Home ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız