Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Final Fantasy XVI için yeni oynanış videoları yayınladı

 
 
Square Enix, aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy XVI için yeni bir oynanış videosu yayınladı. Ayrıca oyunun resmi web sitesi güncellendi. Güncellenen web sitesine oyun içi aksiyon sahneleri, hikaye odaklı mod, karakter yetenekleri ve daha fazlası dahil edildi. 
 
Final Fantasy XVI bir süre PS5'e özel olacak
 
 
 
Final Fantasy XVI, 22 Haziran'da PlayStation 5 için çıkış yapacak. Oyunun 6 ay süreyle konsol özel olması bekleniyor ve bu süreden sonra farklı platforma veya platformlara gelebilir. Bunun için şu anda herhangi bir detay yer almıyor.
 
Final Fantasy serisinin 16. oyunu bizlere farklı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde intikam, güç mücadeleleri ve trajedi odaklı bir hikaye yer alıyor. Aksiyon rol yapma deneyimini elde edeceğimiz oyunda Clive Rosfield olarak oynuyoruz.
 
Final Fantasy XVI oynanış videoları 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Final Fantasy XVI Square Enix Creative Business Unit III PS5 PC
Star Wars Jedi: Survivor için ilk küçük PC güncellemesi yayınlandı The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom sızıntıları başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XVI
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız