Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Wii U, Android; Metroid, UE 3 Tabanlı

 
    Wii U'nun çıkışına yaklaştıkça kendisi ve oyunlarıyla ilgili yepyeni bilgilerin perdesini aralıyoruz. Henüz Wii U'nun gücü ile ilgili net bir bilgiye ulaşamıyoruz. "Bu konsolun şu kadar katı güçlü, şunun yarısı kadar güçlü" gibi birbirinden çelişkili yorumları duymaktan artık yorulduk. Nintendo'nun konsollarının son zamanlarda grafik iddiası olmamasından yola çıktığımız vakit firmanın oyuncuya olan yaklaşım tarzının genelde özgün oynanış fikirleri olduğunu görüyoruz. Ancak Nintendo, son yıllardaki bu geleneği bozarak Wii U'ya oldukça kaliteli bir grafik tabanı yerleştirecek.
 
    Wii U'nun birinci parti çıkış oyunlarından biri olma potansiyeli gözüyle baktığımız Metroid Wii U yapımı için oldukça sıkı bir söylenti yayıldı. Oyunun Epic'in popüler oyun motoru Unreal Engine 3 ile geliştirildiği belirtildi. Ancak bu bilgi henüz Nintendo tarafından doğrulanmış değil. Bu söylentinin yanısıra çok iddialı bir spekülasyon da yayılmaya devam ediyor. O da Nintendo'nun konsolun işletim sisteminin Android tabanlı olacağı belirtilmekte. Bu da çözülmeyi bekleyen derin Wii U söylentileri arasındaki yerini alıyor.
 
    Koca 'N'in neler düşündüğünü ve planlandığını öğrenmemiz için 1 aylık vaktimiz kaldı. E3'te söylentilerin yerini gerçek bilgiler alacak, kafamız rahatlayacak, biraz daha dayanalım..
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gonintendo Nintendo Wii U Konsol Console metroid android işletim sistemi unreal engine 3
Dust 514 Betası, Eve Online FanFest'te Oynanancak Kinect'e Özel Dragon Ball'a Avrupa Çıkış Tarihi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

E_Aydin35

30.4.2012 18:40:37

+1
Bizdemii bir söylenti yapsak ne diyorum? :) Bu söylentileri kim söylüyo bu arda ? :D

RedTurkei

30.4.2012 14:50:42

0
Nintendo işte Kendi klansmanında rakipsiz.. Diğer konsollar hardcore gaming ama Nintendo eğlence sunuyor o yüzden rakibi yok

skulz

30.4.2012 13:38:01

0
UE3 ile Zelda ve Metroid görmek fena olmaz herhalde...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız