Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Valve'nin E3 Sürprizi Source Engine 2


 
     Yabancı kaynaklardaki söylentilere göre daha önce Portal 2 olmayacağı açıklanan, Half Life 2: Episode 3 olduğu yalanlanan Valve'nin E3 sürprizi yeni bir boyuta taşındı. Bir söylentiye göre Valve'nin E3 sürprizi Source Engine 2 olacak.
 
     VG247'deki habere göre, adının açıklanmasını istemediğini belirten kaynak, geçmişte Valve şirketi üzerinde çalışmış birisi. Kaynağa göre Valve, bu yeni grafik motoru üzerinde E3'de Half Life 3'ü de bizlere gösterebilecek. 
 
      Bakalım yılan hikayesine dönen Valve'nin E3 sürprizi hakkında söylenen dedikodular bu sefer tutacak mı? Yaklaşık bir hafta sonra hep beraber göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak valve e3 half life
Yakuza 4, Batı Çıkışını 2011 Baharında Yapacak Lara Croft'tan Yeni Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

9.6.2010 15:09:38

0
Yalnız Valve'nin PS3 tutumunu biliyoruz Portal 2 de çıkmıyor HL3 çıkmazsa daha büyük Exc. olmaz herhalde Xbox'a..

rascon

9.6.2010 11:55:49

0
Crytek in grafik motorundan sonra yeni bir grafik motoru şart zaten. Oyun şu andaki oyunların grafik kalitesi ile bile çıksa muhteşem bir oyun olur. Ama Valve yenilikten çok devrim yapmayı düşünen bir firma. Zamanında source engine bir devrimdi ama Far Cry, Crysis gibi patlamalardan sonra Half Life 2 ye Episode serisi çıkartıp zamanın gerisinde kalmaları bir acayiplikti. Tabiki Valve Episode serisi ile dikkatleri başka yöne çekerken gizliden gizliye yeni bir grafik motoru yaratmış olabilir. Zaten Valve nin işi hep gizem. Eğer source engine 2 motoru yapıldıysa ki bence yapmışlardır. Ben Valve'den Cry engine ın eksiği tüm olaylardan ve her hasardan etkilenen bir çevre, source engine'ın büyük eksiği yüz ve model ışıklandırmaları, mükemmel gölgelendirmeler, yani ismi yarımda olsa tam anlamıyla gerçek bir hayat bekliyorum. Hele G-Man ve Freeman ın yüzünü merak etmemek elde değil.

Project Scorpio

9.6.2010 09:38:31

0
SE 2 ile HL3:S E3'e başka oyun çıkmasın mümkünse:D

On.E

8.6.2010 21:37:50

0
HALF LİFE 3'ü mü gösterebilecek,bu E3'te hem de..Sallayın bütün oyunları o zaman kral geri dönüyor.. Yeni bir motor şarttı zaten..

Guest-0245653D0

8.6.2010 20:30:30

0
olabilir zaten gerekliydi

Alper#

8.6.2010 18:47:50

0
Beklenen oldu. Bir makale okuduğumda şu yazıyordu. Gabe hızla gelişen grafik motorlarına karşı yeni bir grafik motoru geliştirdiklerini ve önemli oyunlarını bu grafik motorlarını çıkartacaklardır. HL2 EP2'den sonraki zamana denk geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half Life 3
+ TAKİBE
AL
92 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız