Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Playstation Network Saldırısını Doğruladı


    Hatırlarsanız dünkü bir haberimizde bir hacker grubunun Playstation Network'e saldırdığını ve bunun sonucunda PSN'in beklenenden bir gün önce bakıma girdiğini size bildirmiştik. Şimdi resmi olarak da saldırıları doğruladı.
 
    Sony'den yapılan açıklamada hackerlar tarafından sunucularda yapay yoğunluk yaratıldığını (DDoS saldırısı) doğrulandı. Buna karşın kullanıcıların kişisel bilgilerinin tamamen koruma altında olduğu da vurgulandı. Yani PSN'e gönül rahatlığıyla girebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PS Blog sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Assassin's Creed Unity için Yeni Gameplay Videosu Yayınlandı Destiny'nin Sunucularının Açılış Tarihi Netleşti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kreuger

26.8.2014 08:44:27

+2
quote:

Orijinalden alıntı: diablo81 sony nin iflasin esiginde oldugu ile ilgili bilgilere herkes google dan bakabilir..

En son vaio notebook larin fabrikalarida satildi yani artik bilgisayar isindede yok..zaten o sektorde ms e bagimliydi w8 den dolayi.

Aslinda olayin ozeti..

Buyuk ve guvenilir sirket: asla hacklenmeyen online altyapiya sahip xbox yani Microsoft.

Kucuk sirket bakkal hesabi : daha yeni 1-2 sene once 1 ay kapali kalan kullanicilarin kredi kartlarini caldiran simdide 2 gundur
hacklenen psn e sahip sony.

Suanda avrupada herkes ps4 lerini satiyor sizlerde elinizden cikarin hazir para ederken. Sony iflas edince ps lerde para etmeyecek arkadaslar.
lafa bak avrupada ps4 leri millet satarmisda sony iflas edecekmisde sen ne icdin ? söyle bizde icelim sony batsa bile playstation batmaz birisi alir devam ettirir örnegin EA, activison gibi sirketler cünkü ps4 para kazaniyor senesi gelmeden 10 milyonun devirdi kar ediyor bende avrupadayim ps4 peynir ekmek gibi satiyor

Virtual Reality

25.8.2014 18:46:43

0
-Xbox One, hem 720p (HD Ready), hem oyunların büyük bölümü 30FPS, hem köşe yumuşatma (anti aliasing) teknolojisi yok, hem Türkçeleştirdiği oyun yok, hem xbox live dan bedava oyun verme huyu yok, hem Türkiye de her köşe başında servisi ve bayisi yok, hemde $100 daha pahalı. -Playstation 4, hem 1080p (Full HD), hem oyunların tamamı 60FPS, hem köşe yumuşatma (anti aliasing) teknolojisi var, hem Türkçeleştirdiği oyun çok, hem PSN plus dan bedava oyun veriyor, hem Türkiye de her köşe başında servisi ve bayisi var, hemde $100 daha ucuz. Tüketici lehine bu kadar ciddi fark atmışken, söylenecek tek bir şey var.

mozuk

25.8.2014 13:46:14

-2
microsoft kesin bu işin içindedir

BSC Misafiri

25.8.2014 12:53:16

+7
Bu habere uygun bir Atasözü; "Meyve veren ağaç taşlanır."
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız