Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Frontiers'ın Bitiş Şarkısı Belli Oldu

 
 
SEGA, Japon rock grubu ONE OK ROCK'un Sonic Frontiers için kapanış şarkısı "Vandalize"i söyleyeceğini duyurdu. “Vandalize”, SEGA ve ONE OK ROCK arasında ortak bir çalışma olacak ve hem geniş oyun ortamını hem de Sonic Frontiers'tan bekleyebileceğiniz yüksek hızlı aksiyonu yansıtacak.
 
ONE OK ROCK baş vokalisti Taka bir basın açıklamasında şunları söyledi: “Sonic Frontiers için SEGA ile ortaklık bir kurduk. Şu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunuyoruz. Bu zamana kadar Avrupa, Asya ve Güney Amerika'da sahne aldık. Bu nedenle dünyaca ünlü Sonic ile çalışabildiğimiz için son derece mutluyuz. "
 
Sonic the Hedgehog'ın en yeni macerasında dünyalar çarpışıyor. Daha önce hiç görülmemiş bir deneyim sunacağını belirten ekip, yüksek hızlı aksiyonun da içerisine dalacağınızı bildiriyor.
 
Sonic Frontiers, 8 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu platform pc Sonic Frontiers
Rol Yapma Oyunu Asterigos: Curse of the Stars'ın Çıkış Tarihi Açıklandı Ücretsiz Çok Oyunculu Ortaçağ Temalı Savaş Oyunu Warlander Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

8.9.2022 10:25:29

0
İçi boş açık dünya çöplüğüne bir yeni Oyun daha yapmışlardır kesin.Yani tek olay oydu aa biz Oyuna Açık dünya ekledik yeni birşey yaptık Açık Dünya ekledimi yeni bir Sonic deneyimi yaşatacaklarını zannediyolar heralde yazık bilmiyorum çıktımı durum ne olur bakarız ama Yani ben GTA Witcher ve son olarak Elden Ring dışında oynadım bütün Açık dünya Oyunlarında sadece 1 saat dünyayi keşfediyorum 1 saatten sonra baygınlık geliyor ve sıkılıyorum.

BSC Misafiri

7.9.2022 16:04:29

+1
Yazık Nintendonun elinde olsa efsane olabilecekken Sega’nın elinde maskara oldu. Alkışlayalım heheey yaşasın bitiriş şarkısı belli olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Frontiers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız