Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Smalland: Survive the Wilds Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi

 
 
Merge Games, açık dünya çok oyunculu hayatta kalma oyunu Smalland: Survive the Wilds'ın Erken Erişimden ayrılıp 7 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için tam sürüm olarak çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun konsol sürümleri yeni duyuruldu.
 
Oyun ilk olarak Mart ayında yayınlandı
 
 
 
Smalland: Survive the Wilds ilk olarak 29 Mart'ta Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlandı. Erken Erişim sürümü esnasında yeni içerikler eklenmeye devam ediliyor. Üçüncü büyük içerik güncellemesi Ekim ayında gelecek ve yeni bir biyom, yeni canlılar ve daha fazlasını oyuna dahil edecek. 
 
Smalland: Survive the Wilds, resmi çıkışının ardından konsol ve PC genelinde daha fazla içerikle buluşmaya devam edecek. Dolayısıyla oyunculara geniş çaplı bir deneyim sunulmak isteniyor.
 
Oyunda temel olarak her şeyden küçük olarak yer buluyor ve bu kadar küçükseniz ve besin zincirinin en altındaysanız büyük zorluklar sizleri bekliyor diyebiliriz. Burada silah ve zırh üretebiliyor, canlıları evcilleştirip binek olarak kullanabiliyor, kamp yapabiliyor ve yabancı bir diyarı keşfedebiliyorsunuz. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc SMALLAND
Final Fantasy VII Rebirth için TGS Etkinlik Özel Oynanış Videosu Yayınlandı Resident Evil Village iPhone ve iPad'e Geliyor: İşte Çıkış Tarihi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SMALLAND
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız