Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim'in Seslendirmen Kadrosu Belli Oldu

Skyrim'in seslendirme konusunda da gereken önemi verdiğini bilmek güzel.
 
    Bethesda, The Elder Scrolls V: Skyrim'in seslendirmen kadrosunu gözler önüne serdi ve daha önce önümüze birçok ünlü dizi ve filmde izlediğimiz ünlü oyuncuların bu listede olması dikkat çekti.
 
    Pixar'ın harika animasyon filmlerinden Up'ı hatırlıyorsanız bu filmde karşımıza kötü ve yaşlı biri olarak çıkan Charlez Muntz'un seslendirmeni Christopher Plummer'ın Skyrim'de birini canlandıracağını hemen belirtelim. Plummer, Skyrim'in en yüksek dağında izole bir yaşam süren filozof bir keşişi canlandıracakmış. Arngeir adındaki bu keşiş ile yolunuz oyunun bir yerlerinde kesişecek.
 
    Daha önce Minority Report, The Exorcist gibi filmlerde karşımıza çıkan aktör Max Von Sydow, Blades adlı gizili bir örgütün ajanı olarak karşımıza çıkacak. Hayatını gizlenerek sürdüren bu ajan, devasa ejderha Aldium'u alt etmeyi takıntı hâline getirmiş durumda ve size bu epik şeytan ile nasıl başa çıkabileceğinizin yollarını gösterecek. Bunu yaparken size bir diğer Blade üyesi de yardımcı olacak. Bu yardımcıyı seslendiren ise Bourne Ultimatum'un yıldızı Joan Allen olacak.
   
    Daha önce 70'lerin dizisinde boy gösteren Lynda Carter, karşımıza Gormlaith Golden-Hilt adında çok uzun zamanlardır kendisini ejderhalarla olan savaşmaya adayan bir savaşçıyı canlandıracak.Gormlaith aynı zamanda Nord sınıfında.
 
   Bethesda, böyle ünlü isimler ile çalışma konusunda yabancı değil. Oblivion'da Patrick Stewart, Sean Bean ve Terrance Stamp gibi popüler aktörlerin canlandırdığı karakterler boy göstermişti. Fallout 3'te ise Liam Neeson en göze batan ünlü isimdi.
 
    Skyrim için onaylanan diğer aktörler ise şöyle sıralanıyor:
 
Michael Hogan (“Battlestar Galactica”): İmparatorluk Generali Tullius'ü canlandıracak. Stormcloak isyanlarını ortadan kaldırmayla sorumlu.
 
Vladimir Kulich (“The 13th Warrior,” “Smoking Aces”):Hogan'ın en büyük düşmanı Ulfric Stormcloak'ı canlandırıyor. Stormcloak adlı isyancı örgütün lideri ve Skyrim'i İmparatorluktan kurtarıp özgür bir hâle kavuşturmayı amaçlıyor.
 
Claudia Christian (“Babylon 5”): General Tullius'un sağ kolu Legate Rikke'yi canlandıracak. Devletine bağlı ve Skyrim'in imparatorluğa bağlı kalmak zorunda olduğuna inanıyor. 
 
Diane Louise Salinger (“Carnivale”), Renee Victor (“Weeds”), ve Saturday Night Live-alum George Coe (“Transformers: Dark of the Moon”): Oyunda en fazla seslendirme işi üzerine düşen oyuncu. 70'den fazla karakteri canlandırırken toplamda 600,000 satır diyaloğu seslendirmek ile görevli.
 
    Skyrim, görüldüğü gibi seslendirmen kadrosuyla da iddialı. 11 Kasım'da rafları boylayacak Skyrim için bu da heyecanınızı arttırmadıysa bir de video ön incelemesine göz atın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PCGamer seslendirmen kadrosu The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
AMD'den Battlefield 3'e Özel Sürücüler Yayınlandı Dead Island Film Oluyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.9.2011 22:39:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri berat sen nesin ya!Başka haberde STEAM PC ye gelse diyorsun,bu haberde saçma sapan yorum yapıyorsun.
Delisiz mahalle olur mu?

op.55 no.1

27.9.2011 22:39:26

0
Çok iyi olmuş TES Oblivion ın en büyük eksiklerinden biri seslendirmeydi her 3 karakterden 1 tanesini aynı kişi seslendiriyordu böyle olması çok iyi olmuş.

CodeMachine

27.9.2011 21:02:31

0
berat1058 adamımsın

BSC Misafiri

27.9.2011 19:53:14

0
berat sen nesin ya!Başka haberde STEAM PC ye gelse diyorsun,bu haberde saçma sapan yorum yapıyorsun.

tnszfr

27.9.2011 18:51:45

-2
eksileri eşitleyelim :D kadro iyiymiş ya

Stygián

27.9.2011 18:36:18

-1
Demek ingilizce biliyorsun ozaman büyük hata yapmışlar seni almayarak.Hepi topu kaç kişi kaldı dünyada ingilizce bilen

berat1058

27.9.2011 18:19:16

-2
Ben de olmalıydım o kadroda. İngilizce biliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız