Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim - Dawnguard'ın Net Çıkış Tarihi Açıklandı

 
    Bethesda, daha önce net bir biçimde çıkışı açıklanmayan Skyrim'in yeni 'Dawnguard' içeriğinin 26 Haziran'da yayınlanacağını duyurdu.
 
     Vampir temalı ek paketi, Bethesda ve Microsoft arasındaki özel anlaşma sonucunda ilk 1 ay Xbox 360'a özel olacak. 30 gün sonra ise Playstation 3 ve PC platformları için çıkışını yapacak. Yani içerik, 26 Temmuz gibi PS3 ve PC için yayınlanacak diyebiliriz.
 
    Paketin fiyatı ise daha önceden belirlenmişti. 1600 MS puanı yani yaklaşık 13.71 Sterlin. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 xbox 360 dlc Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Uncharted 1 ve 2, Haftaya Playstation Store'da! FEZ'in Yeni Yamasını Sakın Kurmayın!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mersinaki

27.6.2012 01:40:56

-1
Gayet iyi anladım "yuh artık yaz bittiğinde çıkarsaydınız" sizce ne demek ?? Pc için tabiki geç çıkacak onca içeriği çevirmek kolay mı sanıyorsunuz.Neyse siz yuh ifadesini heralde başka birşey için yada başka bir anlamda kullandınız.Yada gerçekten sizi anlamıyorum zaten anlamıyorum ya neyse.

- The Stig -

25.6.2012 05:43:14

0
@mersinaki birader anlamadan etmeden yorum yazma.. ben burda pc için geç çıkacağından yuh dedim kapiş!

mersinaki

25.6.2012 02:28:52

-1
Düşünün sizin için çalışan büyük bir ekip var ve hiçbir karşılık beklemiyorlar.Birçok oyunun çevirisini yaptılar ve bu oyunda oldukça zaman alacak kadar çok çeviri içeriyor.Bekleyip çıktığında teşekkür etmek yerine şimdiden yuhalamanız gerçekten ayıp birşey.Kimbilir özel çevirmen tutup parasıyla bu işi yaptırsanız ederi ne kadar olur siz düşünün ve eleştirirken hatta daha ağır yazılar yazarken dikkatli olun lütfen.Rica ediyorum.

- The Stig -

24.6.2012 22:56:36

-1
yuh artık yaz bitdiğinde çıkarsaydınız..

mersinaki

23.6.2012 02:35:28

0
Çok fazla eleştiri geldiğini düşünmüyorum.Oyunçeviri oluşumunda birçok şey yapılabilir ama kapanmasının istenmesi bunların içinde en sonlarda olacaktır.Çünkü böyle başarılı bir ekip birçok kişiden takdir görmektedir.Yapılan gereksiz kötü eleştirileri ciddiye alıp bu şekilde hareket etmemeleri gerekiyor.Başka birçok alternatif düşünülebilir ama oluşumu dağıtmak çok çok büyük bir hata olacaktır. Üstlendikleri misyon çok büyük bence.Türk oyun sektörüne bundan daha büyük bir yardım yapılacağını düşünmüyorum.Şirketlerin yapamadığını amatör oluşumlar yapıyor.Umut etmiyorum ama dağılsalar bile başka çeviri ekipleri oluşturulacaktır. Bir süre skyrim'i oynayıp çevrilmeye başladıklarında çeviriyi bekleyip Türkçe olarak oynamak isteyenlerden biriyim bende.Bilmem biliyormusunuz ama bethesdaturk ekibide oyunu çeviriyor. http://www.bethesdaturk.com/forum/index.php?topic=2213.0 Oyunçevirinin tekrar aktif hayatına dönmesi dileğiyle.

Basol61

23.6.2012 02:06:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: SERSAN Bu oyuna Türkçe yama yapılıyordu. :(
Yamayı yapan site çok başarılı olmasına rağmen çok fazla kötü eleştiri alınca kapanmanın eşiğine geldi Haliyle yama öksüz çocuk gibi kaldı devam etseler bile çok uzun süren bi yama 1 sene sürer herhalde...

Night Eagle

23.6.2012 01:35:06

+1
Bu oyuna Türkçe yama yapılıyordu. :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız