Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra tabanlı taktik oyunu Redemption Reapers'ın PS5 sürümü duyuruldu

 
 
Yayıncı Binary Haze Interactive ve geliştirici Adglobe, strateji rol yapma oyunu Redemption Reapers'ın PlayStation 5 sürümünü duyurdu. Oyunun PlayStation 4 sürümüne sahip olan kullanıcılar PS5 sürümüne ücretsiz olarak yükseltebilecek. PS5 sürümünün yanı sıra fiziksel sürümler de Nisan sonundan Temmuz başına ertelendi.
 
Sıra tabanlı taktik rol yapma deneyimi
 
 
 
Karanlık bir atmosferi bulunan bu yapım içerisinde tehlikelerle dolu bir dünyaya atılıyor, burada ekibimizi toplayarak bu tehlikeleri alt etmeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde hem strateji hem de rol yapma unsurları bulunuyor. Bu kapsamda ekibimizle rakiplere karşı çeşitli stratejiler yapacak ve farklı silahları ekibe dahil edebiliyoruz. Bu silahları ve eşyaları da geliştirebiliyor ve yükseltebiliyoruz. 
 
Redemption Reapers, şu anda Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için dijital olarak mevcut. Oyunun Steam fiyatı 650,99 TL. Ayrıca genel olarak kullanıcı incelemeleri karışık durumda.
 
Öte yandan oyuna yeni bir güncelleme geldi. Bu güncelleme ile oyun dengesi yeniden ayarlandı, kolay mod eklendi, Yeni Oyun+ eklendi, kullanıcı arayüzünde değişikliklere gidildi ve daha fazlası oyuna dahil oldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Redemption Reapers
Tekken 8 kapalı alfa testi Avrupa için duyuruldu Diablo 4'ün Xbox Series X paketi duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız