Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sine Mora Gelecek Hafta PC için Piyasaya Çıkıyor

Modern shooter oyunlarına başarılı bir örnek

       İlk olarak Xbox 360 için piyasaya çıkan Digital Reality ve Grasshopper Manufacture'ın shooter oyunu Sine Mora, daha sonra ise Playstation 3 ve Vita için duyurulmuştu. Buna rağmen oyunu bu sürümlerinden ses seda çıkmamıştı. Şimdi ise oyun PC için duyuruldu.
 
       Bu duyurunun ilginç yanı ise Sine Mora'nın aylardır Sony konsollarına beklenmesine rağmen, PC'de duyurulmasından 1 hafta sonra piyasaya çıkacak olması. PC kullanıcıları 9 Kasım'da oyunu Steam üzerinden indirebilecekler.
 
       Xbox 360'ta 720p desteği veren konsol PC'ye ise 60 fps ve 1080p desteğiyle birlikte geliyor. Oyunun müziklerini Silent Hill serisinden tanıdığımız Akira Yamaoka'nın bestelediğini de hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sine Mora Grasshopper Manufacture Digital Reality Xbox Live vita
Angry Birds: Star Wars'dan Yeni Oynanış Videosu Tekken Tag Tournament 2 Satışları Nasıl Gidiyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S!rJohN

2.11.2012 15:07:05

+1
BSC Misafiri 02.11.2012 14:57:00; r0ket orada dalga niyetine düşüncesini yazmış. Asıl sen bu dalgayı ciddiye alacak kadar mantığı arka plana atmışsın.

BSC Misafiri

2.11.2012 14:57:00

-1
The Last of Us PC'ye çıkmaz avcunu yalarsan ancak :D Oyun PS3'e özel anlayın bunu artık.Her yerde bu oyunda keşke PC'ye çıksaydı diye yalvarıp,zırvalamayı kesin.Boş boş mesaj atıp,ortalığı kirletmeyin.PC'ye çıkacak olsa haberi gelir.Ne kadar mantıksız insanlarsınız ya.

r0ket

2.11.2012 10:13:37

0
ps3 e oyun yapmak neden bu kadar zor acaba. hangi habere baksam ps3 versiyon ya yapılmıyor ya erteleniyor yada bizi çok zorluyor diyorlar. last of us da mesela ps3 e çıkacağına hemen pc ye çıkıverse ne güzel olurdu. :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sine Mora ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız