Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shovel Knight'ın İlk Ek Paketi Plague of Shadow Duyuruldu


        Başarılı bağımsız yapım Shovel Knight'ın ilk büyük ek paketi Shovel Knight: Plague of Shadows duyuruldu. Bu ek paket Shove Knight oyuncularının gözdesi olan Plague Knight'ın Serum Supernus adlı iksiri yapma macerasını konu alacak.
 
       Ek pakette eski oynanış mekanikleri bulunurken yeni elementler de yer alacak. Karakterimiz Plague Knight'ın kendisine ait hareketleri bulunacak. Ayrıca ek pakette "simya" temalı crafting sistemi bulunacak.
 
      Şimdilik bu ek paketin ne zaman çıkacağı hakkında hiçbir bilgi yok. Ek paketin PAX East festivalinde oynanabilir olacağını belirtelim. İçerik bakımından oldukça yoğun olacak bu ek paket tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendolife.com Shovel Knight Platform Aksiyon Bağımsız NES
Skyrim'in Yeni Güncellemesi Mod Sisteminde Bazı Değişiklikler Yapıyor Gone Home'un Konsol Sürümleri Şimdilik İptal Edildi

Shovel Knight

3.3.2015 20:22:35

+1
benim için çok güzel haber (belli oluyor sanırım) keşke çıkış tarihide belli olsaydı böyle beklemek zor ama plague knight ı ve ücretsiz olduğunu düşününce her türlü beklenir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shovel Knight ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız