Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sherlock Holmes'ün Kardeşini Anlatacak Olan "Enola Holmes" Filminden İlk Video Paylaşıldı

 
 
Geçtiğimiz yıl duyurulan, Holmes kardeşlerin en küçüğü olan Enola Holmes karakterine odaklanacak olan Enola Holmes filminden ilk video paylaşıldı.

Eylül ayı içerisinde film Netflix'te yayınlanacak. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Nancy Springer'ın yazdığı The Enola Holmes Mysteries kitabından esinlenecek olan Enola Holmes filminin yönetmenliğini Harry Bradbeer, senaristliğini ise Jack Thorne yapıyor.

Filmin başrolünde Stranger Things'ten tanınan Millie Bobby Brown bulunuyor. Sherlock Holmes rolünde Henry Cavill, Mycroft Holmes rolünde Sam Claflin ve Mrs. Holmes rolünde de Helena Bonham Carter bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Film Haberleri enola holmes sherlock holmes netflix holmes görseller konusu hikayesi henry cavill ne zaman oyuncular
Fallen Knight 2021'de PS4, Xbox One, Switch ve PC'ye Geliyor Orwell's Animal Farm PC ve Mobil için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-Rango-

17.8.2020 22:20:13

0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Soyle bir sayfanin acilmasi gerekiyor hocam. Burada Arthur Conan Doyle tarafindan yazilmis tum hikaleyer ve kitaplar mevcut. Eger burasi acilmazsa buradaki siteden yine ayni seye erisebilirsiniz. [link=https://sherlock-holm.es/stories/html/cano.html]https://sherlock-holm.es/stories/html/cano.html[/link] Yukardaki arkadas muhtemelen Nancy Springer'in kitaplarini okumus. Cunku Enola Holmes karakteri Nancy Springer tarafindan yaratilmistir, kitabin orjinal yazari Arthur Conan Doyle tarafindan degil.

BSC Misafiri

17.8.2020 21:42:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: -Sabertooth- Maalesef siz yanlis biliyorsunuz Canon'a burdan erisebilirsiniz. [link=http://compling.hss.ntu.edu.sg/canon/works.html]http://compling.hss.ntu.edu.sg/canon/works.html[/link] Yan taraftaki arama alani ile "Enola" ismini arayip hic sonuc olmadigini gorebilirsiniz.
Hocam arkadaş mı haklı siz mi haklısınız diye verdiğiniz adrese gireyim dedim ama sherlock holmes ile alakası olmayan bambaşka bir sayfa açıldı? Emin misiniz doğru adresi verdiğinize?

BSC Misafiri

17.8.2020 20:53:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: -Sabertooth- Maalesef siz yanlis biliyorsunuz Canon'a burdan erisebilirsiniz. [link=http://compling.hss.ntu.edu.sg/canon/works.html]http://compling.hss.ntu.edu.sg/canon/works.html[/link] Yan taraftaki arama alani ile "Enola" ismini arayip hic sonuc olmadigini gorebilirsiniz.
kitapları baştan sona kadar defalarca okumuş biri olarak sizin yanlış bildiğinizi çok rahat ve emin bir şekilde söyleyebilirim. Ama sizde de hata yok. Sonuçta kaynak olarak internet sitesi gösteriyorsunuz kitaplar yerine.

-Rango-

17.8.2020 19:54:56

0
Maalesef siz yanlis biliyorsunuz Canon'a burdan erisebilirsiniz. [link=http://compling.hss.ntu.edu.sg/canon/works.html]http://compling.hss.ntu.edu.sg/canon/works.html[/link] Yan taraftaki arama alani ile "Enola" ismini arayip hic sonuc olmadigini gorebilirsiniz.

BSC Misafiri

17.8.2020 18:03:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: -Sabertooth- Orjinal Canon'da Enola Holmes diye bir karakter yok.
yanlış bilgi orjinal eserde Enola ismi birden fazla geçmektedir.

-Rango-

17.8.2020 16:58:27

+1
Orjinal Canon'da Enola Holmes diye bir karakter yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız