Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sherlock Holmes: Crimes and Punishment için Uzun Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

 
     19. yüzyıl İngiltere'sini Dostoyevski'nin romanı Suç ve Ceza'dan esinlenerek oyunculara sunacak Frogwares'in geliştirdiği Sherlock Holmes: Crimes & Punishments için geçtiğimiz günlerde yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan bu videoda oyundaki pek çok elementi yakından görebiliyoruz. 

      Yaklaşık 22 dakikalık bu oynanış görüntüsünün belki de en dikkat çeken özelliği çevre detayları. Oyunda atmosferin, kaplama ve çevre detaylarının başarılı bir şekilde sunulduğunu söyleyebiliriz. Unreal Engine 3 ile geliştirilen Sherlock Holmes: Crimes & Punishments; Eylül ayının başlarında  PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için çıkacak. Bahsettiğimiz oynanış görüntüsünü aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sherlock Holmes Crimes Punishments PS3 PS4 PC Xbox One Xbox 360 Macera Adventure Bulmaca
Shadow Warrior'un Yeni Nesil Sürümünün Çıkış Tarihi Belli Oldu İlk Borderlands Oyunu Steamworks'e Geçiş Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.8.2014 10:25:36

0
Su Sherlock dizisinin LA NOIRE tadinda yapsalar ne kadar tutar haberleri yok ki Ayni zamanda bu diger unlu film ve diziler de icin gecerli.Gidio dizi film sirketleri lisansi mobil oyununa verior boyle sacmalik olurmu örn.(iron man 3)

BSC Misafiri

30.7.2014 13:03:47

0
Şu oyunu L.A Noire tarzı yapsalar şahane olurda işte.

Babblebabble

29.7.2014 20:11:14

-1
quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal Harita tasarımı detaylı,işçiliği iyi,sektörün ihtiyacı olan bir yapım.Eleştirilecek noktası ise en önemlisi belkide animasyonlar ve yüz mimikleri yerlerde sürünüyor,ki dedektiflik,araştırmacı temalı bir oyunda insanları sorgularken devamlı aynı hareketleri kütük gibi yapmaları aşırı sırıtıyor.L.A NORİE yüz mimikleri konusunda kaliteli örneklerden birisi.
L.A Noire'den beri artık hiçbir oyunun özellikle yüz ve mimik animasyonları tatmin etmiyor (Whore of The Orient'ı bekliyorum, aynı şirketin oyunu). Edit : Bu arada Team Bondi kim bilir ne kadar uğraşmıştır o animasyonlar için.Ama bil bakalım hangi serilerin 125.659. oyunu daha çok sattı L.A Noire'den Edit 2 : Videoyu izlememiştim şimdi izledim.Grafikler yeterli, seslendirme rezil (pepe'nin seslendirmesi daha iyi), animasyonlar çöp. Kısacası oyun çöp.

kımyasal

29.7.2014 18:42:15

0
Harita tasarımı detaylı,işçiliği iyi,sektörün ihtiyacı olan bir yapım.Eleştirilecek noktası ise en önemlisi belkide animasyonlar ve yüz mimikleri yerlerde sürünüyor,ki dedektiflik,araştırmacı temalı bir oyunda insanları sorgularken devamlı aynı hareketleri kütük gibi yapmaları aşırı sırıtıyor.L.A NORİE yüz mimikleri konusunda kaliteli örneklerden birisi.

die.Rache

29.7.2014 16:53:50

+1
Eylül ayının başlarında PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve PC için çıkacak.

Sir Maximus is BACK

29.7.2014 16:08:22

0
uzun uzun oynanış videoları gelmeye devam ediyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız