Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shelter Geliştiricisi Yeni Bir Online RPG Üzerinde Çalışıyor

 
Shelter, Meadow ve Tiny Echo gibi yapımlarla oyun sektörüne sanatsal ve özenle hazırlanmış etkileşimli deneyimler sunmayı hedefleyen stüdyo Might and Delight yeni bir proje üzerinde çalışıyor.
 
Might and Delight, Steam Community üzerinden yaptığı açıklama ile yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Stüdyonun websitesinde belirtilene göre, tamamen yen bir çevrimiçi rol yapma oyunu.
 
"Sizinle paylaşacağımız süper özel ve son derece yeni bir haberimiz var. Ne tür bir oyun olacağına dair bir açıklama da dahil olmak üzere bir sonraki projemize kısaca bir göz atmak için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli. En eski hayranlarımızdansınız ve bu bizim gerçekten değer verdiğimiz bir şey bu yüzden size son iki yıldır üzerinde çalıştığımız şeye ilk bakış atmanız için yazıyoruz. Oyunlarımıza olan bağlılığınız için gerçekten minnettarız ve bir sonraki ve en büyük projemizin bir parçası olmanızın yollarını paylaşmak konusunda gerçekten heyecanlıyız." 
 

Stüdyo ayrıca bu yılın başlarında Shelter 3'ü duyurdu fakat görünüşe göre bir yeni oyun daha yolda. Daha fazla bilgi yakında paylaşılacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Humble Bundle'da Kingdom Come ve Surviving Mars Fırsatı Wargoove PS4 Versiyonu Sertifikasyon Sürecine Girdi ve Çıkış Tarihi Çok Yakında Duyurulacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız