Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadowrun Returns'ün Çıkış ve Ön Sipariş Tarihleri

Oyunun Berlin görevlerine sahip olacağı kesinleşti, diğer görev paketleri DLC olarak gelecek.
 
     Kickstarter ile hayat bulan Shadowrun Returns önümüzdeki Haziran ayında çıkacak ve Steam üzerinden 29 Nisan'dan itibaren ön siparişe açılacak.
 
     Gelen bilgilere bakılırsa oyunun bir de Steam'den bağımsız olan DRM'sız versiyonu çıkacak fakat Steam'dekinin aksine oyuncular tarafından yaratılan içeriklerden mahrum kalacak. Steam versiyonunda Steam Workshop desteği olacağı için oyuncuların yarattıkları oyun içeriklerini kolayca indirebileceksiniz.
 
     29 Nisan'da açılacak ön siparişlerden bir gün önce oyunun web sitesinde ön sipariş paketinin ne gibi özelliklere (İndirim ve içerik açısından) sahip olacağı ve Collector's Edition'da nelerin bulunacağı açıklanacak. Oyunun Linux, iOS ve Android versiyonlarının da çıkacağını ek olarak belirtelim. Siz de bu arada daha önce oyun için yayınlanmış olan 20 dakikalık videosuna göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shadowrun Cyber-Punk Aksiyon Macera Shadowrun Returns
Capcom Oyunlarının Çıkış Tarihi SimCity'ye Yeni Hız Modu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadowrun Returns
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız