Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadowrun Returns Geliştiricisinin Yeni Oyunundan İlk Video Karşınızda

 
       Shadowrun Returns'ün geliştirici ekibi Harebrained Schemes  geçtiğimiz haftalarda yeni bir oyun duyurmuştu. Karanlık bir atmosfere sahip olan ve bolca aksiyon ögeleri bulunduran yapım Necropolis'e ait ilk oynanış videosu paylaşıldı.
 
       Yayınlanan videoda gördüğümüz kadarıyla oyunun dünyası pek çok oyuncuyu büyüleyecektir. Oyunun bölümlerinin rastgele oluşturulduğunu ve siz ilerledikçe şekillendiğini belirtelim. Yapımcı ekip oyunun dövüş mekaniklerinin zamanlamaya ve animasyona bağlı olduğunu ve oyuncunun düşmanları öldürmek için düşmanların hareketlerini ezberlemesi gerektiğini belirtiyor. Yani rastgele tuşlara basarak Necropolis'te kazanamayacağız. 

      Necropolis'in 2016 yılında çıkış yapacağını belirtelim. Oyun için yayınlanan ilk videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rockpapershotgun.com Shadowrun Cyber-Punk Aksiyon Macera Shadowrun Returns aksiyon rpg aksiyon rpg turn based sıra tabanlı
Ünlü Aktör Will Wheaton Code Name: S.T.E.A.M'de Abraham Lincoln'u Seslendiriyor Ses Getiren MMO-RPG Oyunu Crowfall, 1 Milyon Dolardan Fazla Bağış Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadowrun Returns
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız