Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Seth Rogen, Borat 2'nin Bazı Sahnelerinin Dünyanın En Komik Sahneleri Olduğunu Söyledi

 
2006'da yayınlanan serinin ilk filmi ile kendine ait bir hayran kitlesi oluşturan Borat filminin yakın zamanda bildiğiniz gibi bir devam filmi gelecek.
 
Film duyurulduğunda aynı zamanda çoktan filmin çekimlerinin bittiği de açıklanmıştı. Hatta birkaç hafta sonra fragmanı da paylaşıldı. Filmin yaratıcısı ve başrolü Sacha Baron Cohen, filmi bazı komedyenlere izletmiş. Bunlardan biri de Seth Rogen.
 
Seth Rogen da filmi izlemesinin ardından, filmi ile ilgili bir açıklama yaptı. Son birkaç ayda filmi 6 kere izlediğini söyleyen Seth Rogen, yedinci kez izlemeyi merakla beklediğini ve filmin bazı sahnelerinin şu ana kadar yapılan en komik film sahneleri olduğunu söyledi. 
 
Filmin tam ismi Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan. 23 Ekim'de Amazon Prime Video'da yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri borat 2 borat ikinci film ne zaman konusu oyuncular yayın tarihi
The Batman Filmi de The Mandalorian'ın Görsel Efekt Teknolojisini Kullanacak Sonic the Hedgehog, Marvel'ın 10 Yıllık Hasılat Serisini Sonlandırdı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız