Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Session: Skate Sim, 22 Eylül'de Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici crea-ture Studios, Session: Skate Sim'in Erken Erişim'den ayrılacağını ve 22 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. 
 
Kaykay simülasyonu oyunu ilk olarak 17 Eylül 2019'da Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak ardından 9 Haziran 2020'de Xbox One için Oyun Önizleme'si şeklinde piyasaya sürüldü.
 
Kaykaycılar tarafından kaykaycılar için yapılan çift analoglu kontroller, ultra gerçekçi kaykay deneyimi için ayaklarını doğru bir şekilde yansıtır. Gerçek dünyadan ikonik kaykay mekânlarını dene, kaykaycını ve ekipmanını ünlü markaların eşyaları ile özelleştir. 
 
Çift analoglu kontroller ile her analog bir ayağını temsil eder. Gerçek bir kaykaydaki gibi ayaklarını nasıl kontrol edeceğini ve ağırlığını nasıl vereceğini öğrenmen gerekecek. Oyunun fiziği, gerçekçilik, pürüzsüzlük ve atmosfer odaklı bir şekilde geliştirildi. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu spor kaykay Session: Skate Sim
Post Void 21 Temmuz'da PS4, PS5 ve Switch Konsollarına Geliyor Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in Ertelendiği Bildirildi

Punisher155

4.6.2022 15:41:53

0
Tony Hawk Pro Skater serisi özlendin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız