Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega'nın Hardlight Stüdyosu Yeni Bir Sonic Mobil Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
 
Oyun dünyasında ön plana çıkan geliştirici ve yayıncı Sega, ikonik karakterlerin yer aldığı oyunlar yapmaya devam ediyor. Şimdi ise GamesIndustry biz tarafından fark edilen bir iş ilanına göre Sega'nın Hardlight stüdyosu yeni Sonic temalı bir mobil oyun geliştiriyor.
 
İş ilanında şu ifadeler yer alıyor: "Sega Hardlight, yeni, heyecan verici ve iddialı bir hikaye odaklı platform oyunu için Baş Sanatçı arıyor. Geçmişte deneyimlere sahip, sanat  ve çevre lideri olarak kariyerine devam etmek isteyenleri bekliyoruz. Bir Baş Sanatçı olarak yeni oyunlarımızdan birinde ön saflarda yer alacaksınız.
 
Mobil platformlar için geliştirdiğimiz bu oyunda kaliteyi konsol seviyelerine doğru çıkartacaksınız. Sega'nın bir parçası olarak heyecan verici dünyalar ve renkli karakterler oluşturacaksınız."
 
İngiltere merkezli Hardlight stüdyosu, son on yılda Sonic Dash, Sonic Dash 2: Sonic Boom ve Sonic Forces: Speed Battle'da dahil olmak üzere altı Sonic mobil oyunu üzerinde çalıştı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle platform aksiyon macera
Rapor: GTA VI Kurgusal Miami'de Geçecek ve Kadın Ana Karaktere Sahip Olacak Diablo Immortal'ın Mobil Sürümü 8 Haftada 100 Milyon Dolar Kazandırdı

Venterneved

11.8.2022 23:12:43

0
up
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Dash 2: Sonic Boom
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız