Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Samsung, Bulut Oyun Hizmetini Betadan Çıkarıyor

 
 
Korea Economic Daily'nin haberine göre Samsung, 5 Ekim'de gerçekleştireceği geliştirici konferansında Galaxy telefonlarındaki Samsung Game Launcher kısmında yer alacak bulut oyun desteğini resmi olarak sunacak.
 
Hizmet birkaç aydır beta sürecindeydi
 
 
 
Birkaç aydır beta sürümünde yer alan yeni bulut oyun hizmeti, genellikle PC ve konsol tarafında destek sunan hizmetlerin aksine mobil oyunları hedef alıyor. Bildirilene göre Samsung, mobil tarafta oyun yükleme ve reklam izleme gelirlerinin azaldığını aktarıyor. Bulut oyun hizmetinde herhangi bir yükleme durumu söz konusu olmadığından farklı bir kazanç elde etme tasarımını ortaya dökmek istiyor.
 
Diğer taraftan Samsung'dan Jong Hyuk Woo konu hakkında şunları aktarıyor: “Bir oyun geliştiricisinin içeriği reklam aracılığıyla desteklenebilir. Ancak oyunu yükleme veya reklam izleme olayı bir yerden sonra duraksıyor ve oyuncular oyuna girmemeye başlıyor. Bulut hizmeti, kullanıcı dostu bir sistem olarak karşımıza çıkıyor ve oyuncuları indirme, yükleme ve App Store uygulamasını ziyaret etmekten kurtarıyor. Burada farklı bir model benimsemek istiyoruz." 
 
5 Ekim tarihiyle Samsung geliştirici konferansı ile beraber daha fazla bilgi bizlere aktarılacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Theverge uygulama
Naughty Dog'da İşten Çıkarmalar Başladı: TLOU Çok Oyunculu Projesi Yavaşladı Quantum Error için Oynanış Fragmanı Yayınlandı: İlk Olarak PS5 için Geliyor

mahsur kalan adam

7.10.2023 07:36:35

0
Samsung razer kishi ye benzer bir ürün çıkarması lazım sat bunun yanında al oyna de
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Samsung Game Launcher
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız