Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ryse'a Bir Şok da FPS Testlerinden Geldi


    Xbox One'ın çıkış oyunlarından Forza Motorsport 5, Dead Rising 3 ve Killer Instinct gibi yapımlar genel anlamda olumlu seviyelerde kalmıştı. Fakat Ryse, inceleme konusunda konsolun en kötü sonuç veren oyunlarından birisi oldu. Ryse'a bir şok da, FPS testlerinden geldi.
 
    Digital Foundry'de Ryse'ın FPS test videosu yayınlandı. 900p çözünürlükte çalışan oyunun oyun içi aksiyon sahnelerinde 30 FPS değerlerini çok nadiren görüyoruz. Oyunun en can alıcı noktalarından birinde(9. dakika) FPS değerleri 16'ya kadar düşüyor. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Codename Kingdoms Microsoft Crytek Xbox 360 xbox one
Xbox One, Avustralya'daki En İyi Çıkışı Yaptı PS4'ün Stok Sorunları, Yüksek Fiyatı Getirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FantasyFiRe

21.1.2014 00:40:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gabe Logan Bir Crytek klasiği...
XBONE'cular ağlamaya ve vakit kaybetmeden cryengine tezek atamaya başlamışlar. Sorun crytekde değil sizin yazılımı beş para etmez, televizyon ünitesine ne olduğu belirsiz beyaz atmık akıtan uydu alıcılarınızda. Ayrıca CRYENGINE=PC

tizar

24.11.2013 20:09:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear Hangi GoW oyunu neslin en iyi grafikleri arasında olmalarına rağmen 20 fps'nin altına kadar düşmüş? Saçmalayabilirsin ama biraz da yavaş saçmala. Tamam kimse zaten konsollar pc'lerden daha iyi donanım alt yapısına sahip demiyor. Ama konsolların donanımı, konsollar için kullanılan özel kodlama yapısı için yeterli bir donanıma sahip. Pek çok konsol oyununun, bu gün bile bir GoW 3 ve bir Last of Us gibi pek çok özel oyunun, pc'lerde ki en ileri grafikli oyunlardan çok bir farkı yoktur. Konsolda bütün mesele 250 dolarlık donanıma bakmıyor çünkü, ayrıca oyunculuğu niye baltalıyor? Oyunculuk dediğin zaten konsollarla var oldu ve hala ilerliyor gördüğün gibi. Yetmediği yerde yeni konsol çıkıyor, beraberinde pc'ler içinde firmalar sürekli yeni oyun teknolojileri üretiyor. Yani gelişim istiyorsun da vermiyorlar mı? Daha nasıl gelişecek biraz daha hızlı gelişse zaten 3 günde bir gider yeni parça ya da yeni konsol alırsın onu mu istiyorsun? Oyuncluğu baltalamak nedir onu bir türlü çözemiyorum. Bütün mesele fps ve grafik mi oyunculukta? Zaten konsollar olmasaydı, GoW ve Ryse'ın pc'ye çıktığını düşün, sistemden sisteme fark yaratan bir fps değeri elde edecektin. Xbox One biraz salak bir donanım alt yapısına sahip olabilir, PS4'e baktığımızda exc. oyunlar konusunda böyle sıkıntılar yok. Olan sıkıntılar ise bir update ile düzeltilebiliyor bu zaten Xbox One içinde geçerli bir durum. Yani kos koca oyunu yapan adam 2 fps'yi daha yapamayacak mı diye soruyorsun ya, bir update getiriyor yapıyor merak etme. Şimdi konsolların çıkış dönemine oyun yetiştirmek lazım, dolayısıyla gereken zamandan erken çıkıyor pek çok oyun. Bu tip sorunlar olması normal, hemen gaza gelip saldırıya geçme yani. Oyunculuğun gelişimi ile ilgili bir sıkıntı yok. Öyle bir durum olsaydı PS2 dönemi oyunculuğun altın çağı olmazdı. Oyun sektörüne konsolların neler kattığına bir bak, oyun dediğin zaman konsol tercih ediliyor işte bunu anla artık. Herkes 19 inçlik monitörün karşısında oyun oynamayı sevmiyor. Arkadaşlarımızı toplayıp büyük televziyonun karşısında joystick ile oyun oynamaktan zevk alıyoruz. Konsolların oyunculuğa kattığı şey pc'lerin katabileceğinden çok daha fazla. PC ile göreceğin en büyük artı, grafiklerin daha iyi olması olabilir. O da elinde çok pahalı bir pc varsa o zaman olur. Konuşurken de elinizdeki pc kadar konuşun artık, sanarsın ki herkes nasa bilgisayarı kullanıyor. Hala Assassin's Creed'in 8 gb ramle bile sorunlu çalıştığından yakınıyorsunuz kimi yerlerde. Aynı grafiklerde PS4 sürümünü sorunsuz oynuyorsun, konsolu bu yüzden seviyoruz. Ben artık PC'de oynamayı tercih ettiğim oyunları bile klavye ve monitörle oynamıyorum zevk almıyorum, joystick bağlayıp hdmi ile de tv'den görüntü alarak oynuyorum.
gow örneğini benzer oynanış dinamikleri sundukları için verdim düzgün okursan anlarsın. üstelik bu oyunun grafiklerini ve donanım ihtiyacını gow ile karşılaştıramazsın bile adama gülerler. ben konsollarını dandik donanımlarla çıkarıp bir oyununa 100 dolar isteyen üreticilere illetim. konsollar eşittir = şahine jet yakıtı koyup performans bekleme. adamlar bu kadar donanımdan kısmayıp bin dolarlık alet yapsalardı ne olurdu yani? aa konsol ne kadar ucuz deyip oyunlara tonla para yatıranlara illetim. 3 ayda bir telefon değiştirir millet konsola geldi mi ki 5 6 yıl kullanır ona göre pahaladır bu tiplere illetim. asıl yeni nesile geçişi bu dandik konsollar değil steam machines tarzı içinde canavar gpuları olan konsollar yapacaklar.

Metal-Gear

24.11.2013 17:16:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: tizar siz bu konsolların gpularını çok güçlü sanıyorsunuz ne bekliyordunuz 250 dolarlık aletten? cevat yerli boşuna demiyor yeni nesil konsollar güçsüz diye adamlar belki daha neler yapacaklar ama hep sınırlandırılıyorlar. onlar mı istiyor böyle olmasını sanıyorsunuz? bu grafikleri sunan firma bir fps yi mi ayarlayamıyor? şu sahneleri izliyorsunuz ağzınız açık kalıyor adamlar poligon sayısını çözünürlüğü düşürdüler sırf donanım yetersizliğinden bir de kısılmamış haliyle hayal edebiliyor musunuz bu izlediğinizi? oyun dünyasının gelişimini baltalayan konsolların içine edeyim. oynanışı hakkında saçma salak konuşanlar sanki gow çok farklı anasını satayım aynı işte çekemiyor hiç bir firma bu firmayı. çünkü hep ileriden gidiyorlar.
Hangi GoW oyunu neslin en iyi grafikleri arasında olmalarına rağmen 20 fps'nin altına kadar düşmüş? Saçmalayabilirsin ama biraz da yavaş saçmala. Tamam kimse zaten konsollar pc'lerden daha iyi donanım alt yapısına sahip demiyor. Ama konsolların donanımı, konsollar için kullanılan özel kodlama yapısı için yeterli bir donanıma sahip. Pek çok konsol oyununun, bu gün bile bir GoW 3 ve bir Last of Us gibi pek çok özel oyunun, pc'lerde ki en ileri grafikli oyunlardan çok bir farkı yoktur. Konsolda bütün mesele 250 dolarlık donanıma bakmıyor çünkü, ayrıca oyunculuğu niye baltalıyor? Oyunculuk dediğin zaten konsollarla var oldu ve hala ilerliyor gördüğün gibi. Yetmediği yerde yeni konsol çıkıyor, beraberinde pc'ler içinde firmalar sürekli yeni oyun teknolojileri üretiyor. Yani gelişim istiyorsun da vermiyorlar mı? Daha nasıl gelişecek biraz daha hızlı gelişse zaten 3 günde bir gider yeni parça ya da yeni konsol alırsın onu mu istiyorsun? Oyuncluğu baltalamak nedir onu bir türlü çözemiyorum. Bütün mesele fps ve grafik mi oyunculukta? Zaten konsollar olmasaydı, GoW ve Ryse'ın pc'ye çıktığını düşün, sistemden sisteme fark yaratan bir fps değeri elde edecektin. Xbox One biraz salak bir donanım alt yapısına sahip olabilir, PS4'e baktığımızda exc. oyunlar konusunda böyle sıkıntılar yok. Olan sıkıntılar ise bir update ile düzeltilebiliyor bu zaten Xbox One içinde geçerli bir durum. Yani kos koca oyunu yapan adam 2 fps'yi daha yapamayacak mı diye soruyorsun ya, bir update getiriyor yapıyor merak etme. Şimdi konsolların çıkış dönemine oyun yetiştirmek lazım, dolayısıyla gereken zamandan erken çıkıyor pek çok oyun. Bu tip sorunlar olması normal, hemen gaza gelip saldırıya geçme yani. Oyunculuğun gelişimi ile ilgili bir sıkıntı yok. Öyle bir durum olsaydı PS2 dönemi oyunculuğun altın çağı olmazdı. Oyun sektörüne konsolların neler kattığına bir bak, oyun dediğin zaman konsol tercih ediliyor işte bunu anla artık. Herkes 19 inçlik monitörün karşısında oyun oynamayı sevmiyor. Arkadaşlarımızı toplayıp büyük televziyonun karşısında joystick ile oyun oynamaktan zevk alıyoruz. Konsolların oyunculuğa kattığı şey pc'lerin katabileceğinden çok daha fazla. PC ile göreceğin en büyük artı, grafiklerin daha iyi olması olabilir. O da elinde çok pahalı bir pc varsa o zaman olur. Konuşurken de elinizdeki pc kadar konuşun artık, sanarsın ki herkes nasa bilgisayarı kullanıyor. Hala Assassin's Creed'in 8 gb ramle bile sorunlu çalıştığından yakınıyorsunuz kimi yerlerde. Aynı grafiklerde PS4 sürümünü sorunsuz oynuyorsun, konsolu bu yüzden seviyoruz. Ben artık PC'de oynamayı tercih ettiğim oyunları bile klavye ve monitörle oynamıyorum zevk almıyorum, joystick bağlayıp hdmi ile de tv'den görüntü alarak oynuyorum.

tizar

24.11.2013 15:52:39

0
siz bu konsolların gpularını çok güçlü sanıyorsunuz ne bekliyordunuz 250 dolarlık aletten? cevat yerli boşuna demiyor yeni nesil konsollar güçsüz diye adamlar belki daha neler yapacaklar ama hep sınırlandırılıyorlar. onlar mı istiyor böyle olmasını sanıyorsunuz? bu grafikleri sunan firma bir fps yi mi ayarlayamıyor? şu sahneleri izliyorsunuz ağzınız açık kalıyor adamlar poligon sayısını çözünürlüğü düşürdüler sırf donanım yetersizliğinden bir de kısılmamış haliyle hayal edebiliyor musunuz bu izlediğinizi? oyun dünyasının gelişimini baltalayan konsolların içine edeyim. oynanışı hakkında saçma salak konuşanlar sanki gow çok farklı anasını satayım aynı işte çekemiyor hiç bir firma bu firmayı. çünkü hep ileriden gidiyorlar.

mete19

23.11.2013 21:03:20

-1
bu oyun pc ye çıkmayacak diye üzülmüştüm boşuna üzmüşüm kendimi değmezmiş, zaten savaş atmosferi yok neredeyse yapay zekaya bakarsın yanına gidince düşman oyuncuya bırakıyor.

yntrt

23.11.2013 16:16:42

0
oyun oynanabilirlik ve grafik açıından mütiş duruyo

frukoman

23.11.2013 12:04:50

-2
Bu adamlar Far Cry 1'den sonra oyun yapmayı bırakmalıydılar. Ne güzel oyundu o öyle.

mehmedaltair

23.11.2013 01:13:33

+1
şu oyuna bayılan goty diyenler var allah akıl fikir versin. crytel'in sırf grafikten ibaret bir diğer oyunu...

BSC Misafiri

22.11.2013 22:53:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Çoğu incelemeyi okudum hiç biri performans sıkıntılarından bahsetmemişti demek ki oyun içinde çok bir sorun yaratmıyor zaten anca test yapınca ortaya çıkmış bu durum.Yalnız izlerken bile slow motion'dan tiksinti geldi Crytek yine grafiklerde başarısını geri kalan dinamiklerde sıvamasını bilmiş.
Onu bende anlamadım arkadaş her düşmanla karşılaşınca hareketler slowmotion oluyor.Slow motion oyuncunun dikkatini çeken bölümlerde kullanılır benim bildiğim Gow da boss dövüşlerinin belli kısımlarında kullanıldı çokta iyi oldu bunda her hareket slow motion arkadaş her hareket dikkatle izlenmesimi gerekiyor.

BSC Misafiri

22.11.2013 22:53:03

-1
quote:

Orijinalden alıntı: dingo egret!
alıntı:

Orijinalden alıntı: neglectful

gayet güzel oyun o gpuyla yapılan bak 10 kat güçlü olan titanla yapılana bak oyun mükemmel görünüyor o sahnede 16 ya düşse ne düşmese ne kaldıkı o ara zaten kontrol oyuncudan cıkıyor hayatı onem tasıyan bi an değil hiç problem değil

titanla yapılana bakıyorum (smartian, infiltrator, ue4) 1080p 60fps
bide RYSE!a bakıyorum 900p 15-30fps
görüntüler arasında da zaten bildiğin nesil farkı var
ryse görselliğini gelecek nesle aitse sanırım UE4 görselliğini, bir sonraki nesle ait.
gitsin bi GTA V'i iyi incelesin kıt kaynakları en optimum biçimde nasıl kullanacağını öğrensin Cevat!
Smartian Demosu nereden ben GTX 680 ile test edeyim merak ettim ?

Gabe Logan

22.11.2013 21:33:38

-1
Bir Crytek klasiği...

2K

22.11.2013 20:21:38

0
Çoğu incelemeyi okudum hiç biri performans sıkıntılarından bahsetmemişti demek ki oyun içinde çok bir sorun yaratmıyor zaten anca test yapınca ortaya çıkmış bu durum.Yalnız izlerken bile slow motion'dan tiksinti geldi Crytek yine grafiklerde başarısını geri kalan dinamiklerde sıvamasını bilmiş.

neglectful

22.11.2013 18:40:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: dingo egret!

titanla yapılana bakıyorum (smartian, infiltrator, ue4) 1080p 60fps bide RYSE!a bakıyorum 900p 15-30fps görüntüler arasında da zaten bildiğin nesil farkı var ryse görselliğini gelecek nesle aitse sanırım UE4 görselliğini, bir sonraki nesle ait. gitsin bi GTA V'i iyi incelesin kıt kaynakları en optimum biçimde nasıl kullanacağını öğrensin Cevat!
kardeşim o dediklerini bende biliyorum ve heyecanla bekliyorum ama sonuç ne sadece başta gösteriyorlar milletin kafasında bu kartı al bu görsellikte oyun oynata bileceksin diye manipüle ediyorlar ger gör çıkan en baba grafikli oyun hangisi şuan crysis 3,metro last light,bf 4 ki bunlar dahi samaritanın yanına yaklaşamaz bile uzaktan yakından kaldıki tek gtx680 ile halletmişlerdi ozaman yani şuan elinde olana bak sen watch dogs division çıkacak onlar bile yok ki samaritan gibi.

EmuMaster

22.11.2013 17:41:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nathan__Drake
alıntı:

Orijinalden alıntı: pcrex

oyun mu? daha çok teknoloji demosu olmuş. o grafiklere etkileşim ve oynanabilirlik ekleyin (yapay zekayı söylemiyorum bile), 3 tane xbone gelse gene çalıştırmaz. Adamların yaptığı cihaz üzerindeki tüm donanımı kullanıp tamamen grafiklere yoğunlaşmak ve elde edilebilecek en iyi grafikleri sunmak. 22 fps olsada bunu başarmışlar. optimizasyonun yapılmadığını düşünenler için bir daha düşünsünler diyorum. elinizde sabit bir donanım ve milyonlarca satmasını düşündüğünüz bir konsolun çıkış oyunları arasında en popüleri ve siz bunu optimize etmezsiniz ve microsoft da sesini çıkarmaz. mümkün değil. oyun olabilecek en iyi akıcılıkla çıkmış durumda ve bu konsolda görülebilecek en yüksek grafik kalitesi bu seviyede olacaktır.



Oyun ilk olarak Xbox 360'a yapılıyordu. Sonra yeni nesil planları olunca optimizasyon yerine ''yeni nesli yaşatalım'' mantığıyla grafiğe yüklendiler. Amaç grafiğe yoğunlaşmaktı ama çıkışa yetiştirmek için optimizasyonu es geçtiler. Ayrıca bu oyun Xbox 360'tan yükseltilmiş, aceleye getirilmiş bir oyun. İleri ki yıllarda çok çok daha iyilerini göreceğiz. Ayrıca yıkım ve etkileşim konsolun gücü yetmiyor diye değil, oyunun amacı olmadığı içindir. Konsol 7 sene boyunca çıkış oyunuyla aynı grafiği sunmasını mantıklı bulmak çok saçma. Crytek istediği kadar yüklensin grafiklere MC ileri ki yıllar için çok fazla donanım vermeyecektir. Örneğin seneye Quantum Break çıkacak ve grafikler Ryse'dan bile 2-3 gömlek üstün gözüküyor. Bunun üstüne yıkım ve gerçek zamanlı fizik olacak.

http://i.minus.com/ibjSbBqpe09SEW.gif

Bu bile çıkış oyunu grafiği ise yeni bir HALO'yu sen düşün.
Kardeş gif'e ait videoyu paylaşabilirmisin.

dingo egret!

22.11.2013 16:44:47

-1
quote:

Orijinalden alıntı: neglectful gayet güzel oyun o gpuyla yapılan bak 10 kat güçlü olan titanla yapılana bak oyun mükemmel görünüyor o sahnede 16 ya düşse ne düşmese ne kaldıkı o ara zaten kontrol oyuncudan cıkıyor hayatı onem tasıyan bi an değil hiç problem değil
titanla yapılana bakıyorum (smartian, infiltrator, ue4) 1080p 60fps bide RYSE!a bakıyorum 900p 15-30fps görüntüler arasında da zaten bildiğin nesil farkı var ryse görselliğini gelecek nesle aitse sanırım UE4 görselliğini, bir sonraki nesle ait. gitsin bi GTA V'i iyi incelesin kıt kaynakları en optimum biçimde nasıl kullanacağını öğrensin Cevat!

BerkayDr

22.11.2013 16:30:56

0
Şöyle çok güzel olabilecek bir fikir ne yazık ki Crytek'in elinde mahvoluyor.Tamam grafikler olağanüstü ama başka bir şey yok etkileyici.Crytek oyunu grafikten ibaret sanıyor galiba.Bu oyun düzgün ellerde müthiş olabilirdi.

Nathan__Drake

22.11.2013 16:29:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: pcrex oyun mu? daha çok teknoloji demosu olmuş. o grafiklere etkileşim ve oynanabilirlik ekleyin (yapay zekayı söylemiyorum bile), 3 tane xbone gelse gene çalıştırmaz. Adamların yaptığı cihaz üzerindeki tüm donanımı kullanıp tamamen grafiklere yoğunlaşmak ve elde edilebilecek en iyi grafikleri sunmak. 22 fps olsada bunu başarmışlar. optimizasyonun yapılmadığını düşünenler için bir daha düşünsünler diyorum. elinizde sabit bir donanım ve milyonlarca satmasını düşündüğünüz bir konsolun çıkış oyunları arasında en popüleri ve siz bunu optimize etmezsiniz ve microsoft da sesini çıkarmaz. mümkün değil. oyun olabilecek en iyi akıcılıkla çıkmış durumda ve bu konsolda görülebilecek en yüksek grafik kalitesi bu seviyede olacaktır.
Oyun ilk olarak Xbox 360'a yapılıyordu. Sonra yeni nesil planları olunca optimizasyon yerine ''yeni nesli yaşatalım'' mantığıyla grafiğe yüklendiler. Amaç grafiğe yoğunlaşmaktı ama çıkışa yetiştirmek için optimizasyonu es geçtiler. Ayrıca bu oyun Xbox 360'tan yükseltilmiş, aceleye getirilmiş bir oyun. İleri ki yıllarda çok çok daha iyilerini göreceğiz. Ayrıca yıkım ve etkileşim konsolun gücü yetmiyor diye değil, oyunun amacı olmadığı içindir. Konsol 7 sene boyunca çıkış oyunuyla aynı grafiği sunmasını mantıklı bulmak çok saçma. Crytek istediği kadar yüklensin grafiklere MC ileri ki yıllar için çok fazla donanım vermeyecektir. Örneğin seneye Quantum Break çıkacak ve grafikler Ryse'dan bile 2-3 gömlek üstün gözüküyor. Bunun üstüne yıkım ve gerçek zamanlı fizik olacak. http://i.minus.com/ibjSbBqpe09SEW.gif Bu bile çıkış oyunu grafiği ise yeni bir HALO'yu sen düşün.

BSC Misafiri

22.11.2013 16:27:12

0
burası kastı ps ye geçelim

pcrex

22.11.2013 15:25:14

0
oyun mu? daha çok teknoloji demosu olmuş. o grafiklere etkileşim ve oynanabilirlik ekleyin (yapay zekayı söylemiyorum bile), 3 tane xbone gelse gene çalıştırmaz. Adamların yaptığı cihaz üzerindeki tüm donanımı kullanıp tamamen grafiklere yoğunlaşmak ve elde edilebilecek en iyi grafikleri sunmak. 22 fps olsada bunu başarmışlar. optimizasyonun yapılmadığını düşünenler için bir daha düşünsünler diyorum. elinizde sabit bir donanım ve milyonlarca satmasını düşündüğünüz bir konsolun çıkış oyunları arasında en popüleri ve siz bunu optimize etmezsiniz ve microsoft da sesini çıkarmaz. mümkün değil. oyun olabilecek en iyi akıcılıkla çıkmış durumda ve bu konsolda görülebilecek en yüksek grafik kalitesi bu seviyede olacaktır.

neglectful

22.11.2013 15:00:07

-2
gayet güzel oyun o gpuyla yapılan bak 10 kat güçlü olan titanla yapılana bak oyun mükemmel görünüyor o sahnede 16 ya düşse ne düşmese ne kaldıkı o ara zaten kontrol oyuncudan cıkıyor hayatı onem tasıyan bi an değil hiç problem değil

tzlc76

22.11.2013 14:43:02

0
Herşeye tamam da o yapay zeka ne ya en sevdiğim tarz oyunlardan ama bu yapay zekayla hiç birşey olmaz bu oyundan

Artizt

22.11.2013 13:52:19

0
Geliştirici Crytek olunca bir şey mi bekliyordunuz ? Şaşırdık mı? Metacritic otorite puanı 61 (36 otoritenin ort. puanı) Official Xbox Magazine bile 70 puan vermiş oyuna ,
quote:

There’s more to Ryse than its glossy exterior suggests, and Marius’ tightly told tale makes for an entertaining journey filled with its share of surprisingly considered carnage, but as the credits rolled, we dreamed about what a sequel might be like. Take it off its rails, inject more variety and depth in its systems…now that’s a game we absolutely want to play.
bkz.http://www.metacritic.com/game/xbox-one/ryse-son-of-rome/critic-reviews Oyuncu puanı ise 3.8

Nathan__Drake

22.11.2013 13:13:24

-1
Tamamen Xbox 360'tan geliştirilen bir oyun olduğu anlaşılıyor. Ya biraz geç çıkaracaktı yada grafiklere abanmak yerine zamanını optimizasyona verecekti. Genede bu FPS değerleri oyunun akışına göre insanı rahatsız etmez.

warz1998

22.11.2013 13:08:14

+1
allah aşkına 720p 30 fps de bile bu kdar fps düşüyorsa bu oyun çöptür

BSC Misafiri

22.11.2013 12:28:45

0
Arkadas cok guzel olabilecek bir oyunu harcamislar. Yazik olmus, erteleyip daha iyi bir hale getirselermis keske sunu.

BSC Misafiri

22.11.2013 12:28:25

0
Oyun benden bile gerçekçi olmuş. (gümbür gümbür geliyor ).

Vermillion03

22.11.2013 12:03:22

0
Tam bir crytek oyunu olmuş, grafik olarak çok iyi ama optimizasyon sıkıntıları var üstelik tek bir konsola odaklanmasına rağmen bunlar olmuş. Ayrıca hikaye ve oynanış olarak da yetersiz olmuş. Bence artık insanların crytek i ciddi ciddi sorgulaması lazım, bunu xbox ı kötülemek için söylemiyorum sadece bu adamların yapıp da kullanıcılara hem donanımsal hem de yazılımsal olarak sorun çıkarmayan oyun oldu mu ? Başların da türkler olsa da yaptıkları hem oyundan sonra crytek e olan saygımı biraz daha kaybediyorum.

michael01

22.11.2013 11:22:06

0
Ea ile çalışa çalışa cevatta paragöz oldu.Yapıcak bir şey yok.

atsuma

22.11.2013 11:04:00

0
labrador mu ablacım :D

ThatCrazyTurk

22.11.2013 11:00:48

0
Güzelim oyunu konsolda harcıyorlar. Çıkar şunu pc ye öttürelim be cevat :))

dingo egret!

22.11.2013 10:24:59

-1
HAAAAAHH! oyun neresinden tutsan elinde kalıyor epic fail geçen gün demiştim ki "Cevat evvela oyun yapmayı bi iyice öğrensin gitsip epic games, rockstar, bethesda, naughty dog gibi hakiki geliştiricilere intern olmak için cv bıraksın" sözümün arkasındayım. aceleye gelmiş uyduruk bir konsol + vasat bir geliştirici = berbat bir EXC mikrodalgaya da ayrı bi sorum var birader sen ciddi ciddi bu oyunla mı rekabet ediceksin ps4 ile

CoreGame

22.11.2013 10:06:34

0
Xbox one donanımdan kaybediyor yok oraya tv için bişey ayırmıs yok kinect için ayırmış oyun konsolu olmaktna cıktı tv bölümüne yönelmek istiyosan ilk oyun konsolu yapıcaksın sonra tv için başka bi konsol cıkartıcaksın 2 sini bi araya koyup konsolun performansının düşürmenin ne anlamı var al işte böyle ps4 karsısında bu durumda kalırsın

BSC Misafiri

22.11.2013 09:30:15

0
nabzı yavaş atıyor doktorrrrrrr kaybediyoruz oyunu

Rogue Agent

22.11.2013 09:19:49

0
izlerken yoruldum cidden kamera açıları acayip sapıtıyor bazen

EmuMaster

22.11.2013 09:10:33

+1
Herkes mühendis olmuş.

EmuMaster

22.11.2013 09:08:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: Odesca PS4 ve Xbox One iki konsolda bu oyunu normal şartlarda çok rahat FPS düşüşleri yaşamadan oynatabilecek makineler bence o yüzden yok o iyi yok bu iyi demek saçma. Buradaki tek sıkıntı oyunu Crytek'in yapmış olması.
Kardeş elinde ps4 veya x1 mi var merak ettim.Veya kaç kere crytek oyun yaparken yanlarında oldunda teknik bilgiler dahilinde crytek'in beceriksizliğine şahit oldun. Yeni nesilde şu grafiklerde başka hangi oyun var?Hemde çöpbox'da olmasına rağmen yine adamlar benim gözümde imkansızı başarmışlar.O makina ile bu grafiği yapmak kolay iş değil. Sakın sorun makinada son anda sistem değişikliğine gidip kitleri crytek'e gönderip optimizasyon isteyen mikizoft'da olmasın?

BSC Misafiri

22.11.2013 08:56:53

-1
PS CİYİM AMA O KADAR DA OYUNU ETKİLİCEK SERT DÜŞÜŞLER OLMUYOR. BENCE OYUNU YAPAN FİRİMADAN KAYNAKLANIYOR. SU OYUNU SONY SüTÜTYOLARI YAPSAYDİ 1080p 30 fps alırlardı. zaten bu tarz oyunlar ıcın 60 fps gereksız .

BSC Misafiri

22.11.2013 08:56:47

+3
oyun grafik olarak çok çok iyi görünüyor...benim gibi PC platformunda oyun oyanmayı tercih edenler için oyunun 30 fps altına düşmesi değil 60 fps olmaması can sıkıcı olan fakat videoda gördüğüm kadarı ile oyun 30 fps civarında çalışıyor ve aşağıda bir arkadaşında yazdığı gibi sağdece sinamatik girişinde ciddi bir düşüş söz konusu olmuşki buda büyük bir sorun değil yani. bu oyun şuana kadar çıkmış olan konsol oyunları içerisinde en etkileyici grafiklere sahip oyun şuanda. eğer oynanaışı sıkmaz ise xbox one alacak arkadaşlar çok kaliteli bir oyun oynayacaklar. daha güçlü donanımı olduğunu kabul ettiğimiz ps4 tende böyle grafik, detay seviyesi olan oyunlar bekliyoruz. bakalım bekleyip görücez.

BSC Misafiri

22.11.2013 08:56:36

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Odesca PS4 ve Xbox One iki konsolda bu oyunu normal şartlarda çok rahat FPS düşüşleri yaşamadan oynatabilecek makineler bence o yüzden yok o iyi yok bu iyi demek saçma. Buradaki tek sıkıntı oyunu Crytek'in yapmış olması.
bana sabit 60-30 fps değerinde çalışan bir oyun gösterirmisin konsollarda? hangi firmanın yaptığı hangi oyun sabit fps de çalışıyor?

BSC Misafiri

22.11.2013 08:56:22

0
enteresan doğrusu! Xbox 360 da bu değerde sonuçlar verebilirdi. donanımı iyi optimize edememişler.

LimeLight

22.11.2013 08:32:11

0
Şu bir gerçek ki oyun çok fazla god of war dan özenilmiş gibi duruyor ama oyun tarzı ve atmosferi oyunu güzel kılıyor.Açıkcası oyun güzel arcede bir yapı var (gow gibi) amma lakin yinede konsolu aldıracak kadar değil.

huseyincarnege

22.11.2013 08:09:28

0
MAKİNELER aceleye geldi gibime geliyo ps4 xboxonede olsun bir takım sorunlar var buda gereken testlerin yapılmadığı anlamında yada buda bir para politikaı sürekli günceleme yayınlayarak para kazancaklar bundanda :)

respect_89

22.11.2013 07:57:23

+1
Vurun!

rambocuk

22.11.2013 07:16:09

-1
Pc ye okadar kazık diyoruz ama bu one pc dende kazık çıktı be kardeşim

Odesca

22.11.2013 02:59:03

+1
PS4 ve Xbox One iki konsolda bu oyunu normal şartlarda çok rahat FPS düşüşleri yaşamadan oynatabilecek makineler bence o yüzden yok o iyi yok bu iyi demek saçma. Buradaki tek sıkıntı oyunu Crytek'in yapmış olması.

JustInCase

22.11.2013 02:55:52

-3
Şu XBOX ONE kadar rezil, çöp bir makine daha görmedim ben tarih boyunca.

TheBladeRunner

22.11.2013 02:48:31

+2
Oyunun grafikleri video oyunlari tarihinin tartismasiz en iyisi.Zaten biraz daha kassalarmis tamamiyle CGI olacakmis.FPS dususleri genelde agir cekim animasyon hareketleri ve sinematiklere girisden evvel yasaniyor 16 fps ye dustugu an sinematik sahneye girdigi an.Onun disinda pek siritmiyor.Bir yama ile 30fps ye kitlenir.

- The Stig -

22.11.2013 02:22:57

-1
Forza Motorsport 5, 60 fps'de olması olumlu seviyemidir allah aşkına :) Diğer oyunlara söylenecek çok şey varda Forza'yı 30 fps bile göremeyen oyunlarla karıştırmayalım lütfen ;)

Megas Red

22.11.2013 02:22:01

0
Yeni nesilin başlangıç oyunlarında olabilir ve yama ile bu sorunu çözebilirler. Ya da bu oyunu almayıp kafamız rahat eder. evet evet...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ryse: Son of Rome
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız