Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rubin: THQ, Kendi Skyrim'ini Yaratmak İstiyor


   THQ'nun taze başkanı Jason Rubin'in hedefleri oldukça büyük. Volition'ın Saints Row ile ortaya çıkardığı başarıyı örnek gösteren Rubin, stüdyonun çok daha iyi şeyler yapabileceğini belirtti.
 
    Skyrim ve Red Dead Redemption gibi oyunlara baktıkça "Neden biz böyle oyunlar yapamayalım? THQ olarak utanç verici olmayan bir oyun ortaya koyabiliriz" diye düşündüğünü söyleyen Rubin, yanlış anlaşılmamak amacıyla takımından utanmadığını, sadece daha fazlasını yapabileceklerini bildiğini söyledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG THQ Red Dead Redemption Jason Rubin
Humble Bundle V'in Satışları Oldukça İyi Gidiyor StarCraft II'nin Yeni Üniteleri Detaylandırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ageof98

10.6.2012 13:50:39

+1
Son olarak kendi Skyrim'ini kendi RDR'sini yapmak istiyor derken bahsettiği oyunların kalitesi değil.THQ zaten kaliteli oyunlar yapıyor.Kastettiği şey ses getirmesi.Ne yazık ki oyunlar günümüzde ses getiremediği takdirde bir şey yapamıyorlar.Çok kaliteli olsalar dahi

ageof98

10.6.2012 13:49:25

+1
Özellikle EA Mass Effect serisinde DLC'yi aşırı derecede abarttı.Eğer benim gibi İnsanity'de Vanguard ile oynuyorsanız mutlaka birkaç silah ve zırh paketi açmalısınız.Yani oyunları DLC'siz oynayamıyorsunuz adam akıllı.Hadi yani sadece silah ve zırh dışında en azından birkaç saatlik bi görev koysanız.Ya bu içerikleri oyuna koyun,tamam fazla para vermeye de razıyız ancak bari oyunlara koyduğunuz içerikler adam akıllı olsun. THQ konusunda ilk yorumu okudum hala gülüyorum.Çok garip bir insansın devilboy.Metro'ya çıkan DLC'lerin ücretsiz olduğunu sana söylemediler mi arkadaşım ? Ya da bu sene çıkacak -diğer bir çok oyun gibi grafiğe abanmadan eğlendiren ve gotik bir atmosfere sahip olan- Darksiders'tan,ya da hem grafik hem atmosfer hem sunum hem hikaye konusunda en iyi fpslerden (günümüzdeki fps teriminin anlamını hatırladıkça bu oyuna fps denmenin haksızlık olduğunu düşünüyorum) Metro Last Light var.Eğer hala izlemediysen diğer kalitesiz Live Actionlara rağmen paraya kıyıp çoğu filmden daha güzel bir Live Action koyan bir firmadır THQ.İşi bilmeden ya da bildiğini zannederek ya da sırf başkaları beğensin,havalı bir yorum atayım diye laf söylemeyin.Adam akıllı yazın,varsın kimse beğenmesin varsın herkes eksilesin ancak siz yine de doğruyu yazmaktan kaçınmayın ! (şuan çok güzel bir şekil de bitirdim yazıyı,işin cıvkını çıkartmadan yazmayı bırakıyorum)

S.T.A.L.K.E.R.

10.6.2012 13:13:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: krnl

O yüzden metro 2033 gibi müthiş bir oyun para için yapıldı dimi(!)
CoH ve Warhammer 40K kime ait ileri zekalı arkadaşım.

dunyalicocuk

10.6.2012 01:53:31

0
Company of Heroes in üstüne düşselerdi şuan çok iyi yerlerde olabilirlerdi.

SwaikeN

10.6.2012 00:58:48

0
dawn of war ve warhammer serisini bence çok büyük işler çıkarabilirler

kreates

10.6.2012 00:20:57

+1
bydevilboy mağaradan bugün çıkmış beyler adam gta 3 den beri mağaradaydı fazla yüklenmeyin THq gibi firma zor bulunur beyler oyunların içine sıçmıyolar

NeloAngelo

10.6.2012 00:07:16

0
darksiders gibi bi efsane yarattılar yenileri neden olmasın

jdfbj

9.6.2012 23:46:14

0
Azim böyle birşeymiş, THQ batacak diyenler onlarda bu potansiyel bu yetenek varken biraz zor batar THQ :D

BSC Misafiri

9.6.2012 23:41:42

-1
quote:

Orijinalden alıntı: by-devilboy Çünkü sizde o potansiyel yok..siz sadece bu işi para için yapıyorsunuz , daha fazla para kazanmak için herşeyi yaparsınız ama bakın Rockstar gibi firmalar her oyuna ayrı bir değer veriyor!..
bu firma paragöz olsaydı şuan batma derecesine gelmezlerdi.adamlar işini düzgün yapıyor

- The Stig -

9.6.2012 23:18:01

+3
rockstar diyen var ya! :D allah alla.. :) yahu ne alakası var şu konunun rockstar oyunlarıyla ilgili yada rockstarla ilgili.. adamları batırmak üzere iki oyun vardı birinden kurtuldular..iyide oldu UFC EA'yin ellerinde daha da değerlenecektir..bknz Fight Night Champions,MMA ve Fight Night Round serileri iyi yerlere geldi.. Thq birde şu WWE 'den kurtulursa mükemmel olacak.. Sürekli zarar getiriyor kendilerine ama ısrarla o piyasada olmak için direniyorlar..Anlamış değilim.. THQ iyi oyunlar yapan bir firma bilmeyenler varsa şu oyunlara ve serilerine bir baksınlar derim ;) -Company of Heroes -Darksiders -Metro -Dawn of War -Homefront -Saint Row daha çok PC üzerinden oynanacak güzel oyunları var bana göre ama..Xbox içinde güzel ve özel oyunları var tıpkı SOUTH PARK:THE STICK OF TRUTH gibi :D bu oyunu deli gibi bekliyorum :)

BSC Misafiri

9.6.2012 23:04:11

+1
yuh thq ya işi para için yapıyorsunuz diyenler var :D dünyanın çivisi çıkmış

krnl

9.6.2012 22:08:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: by-devilboy "krnl" İstisnalar kaideyi bozmaz
Demek istediğim THQ efsane oyunlar yapabilecek bir firma.Metro 2033 sadece bir örnekti...

krnl

9.6.2012 22:07:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: by-devilboy "krnl" İstisnalar kaideyi bozmaz

Leasterme

9.6.2012 22:04:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: by-devilboy Çünkü sizde o potansiyel yok..siz sadece bu işi para için yapıyorsunuz , daha fazla para kazanmak için herşeyi yaparsınız ama bakın Rockstar gibi firmalar her oyuna ayrı bir değer veriyor!..
Potansiyeli Darksiders, Saint Row Serisi ile gösterdiler.Ve işi para için değil eğlendirmek içinde olduğunu oyunlarında gösterdiler, yahu adamlar Smackdown oyunu yapıyor millet eğlensin diye. Bu adamlar gamescom'da Metro Last Light için bütün paralarını harcadı orada ki en güzel standlardan birini yaptı.hem para göz olsalardı Metro 2033 gibi harika bir oyunu sesiz sedasız çıkarır mıydı ? En son paragöz demen gereken firmalardan biri.Ea'de güzel oyun yapıyor ama kötüde olsa reklamın cıvkını çıkarıyor .DLC'leride hiç örnek göstermeye kalkma lütfen çünkü dlc artık malesef bir gelenek oldu artık firmadan çok oyuncular bekliyor dlc'leri..

by-devilboy

9.6.2012 22:04:01

-1
"krnl" İstisnalar kaideyi bozmaz

krnl

9.6.2012 21:59:47

+5
quote:

Orijinalden alıntı: by-devilboy Çünkü sizde o potansiyel yok..siz sadece bu işi para için yapıyorsunuz , daha fazla para kazanmak için herşeyi yaparsınız ama bakın Rockstar gibi firmalar her oyuna ayrı bir değer veriyor!..
O yüzden metro 2033 gibi müthiş bir oyun para için yapıldı dimi(!)

by-devilboy

9.6.2012 21:36:31

-12
Çünkü sizde o potansiyel yok..siz sadece bu işi para için yapıyorsunuz , daha fazla para kazanmak için herşeyi yaparsınız ama bakın Rockstar gibi firmalar her oyuna ayrı bir değer veriyor!..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız