Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rogue One: A Star Wars Story'nin Yeni Fragmanı Paylaşıldı

 
 
   Rogue One: A Star Wars Story'nin yönetmeni Gareth Edwards, dün yaptığı paylaşım ile Rogue One: A Star Wars Story'nin yeni fragmanı 13 Ekim'de yayınlanacak demişti ve söz verdiği gibi de filmin ikinci fragmanı bugün paylaşıldı. 
 
   Paylaşılan fragmana hemen yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 

 
   Yönetmen koltuğunda Gareth Edwards'ın bulunduğu Rogue One: A Star Wars Story'nin oyuncu kadrosunda Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Forest Whitake ve Diego Luna bulunuyor. Filmin vizyona gireceği tarih ise 16 Aralık. 
 
   İlk Star Wars spinoff filmi olacak Rogue One, bir grup beklenmedik kahramanın, imkansız görünen Ölüm Yıldızı planlarını çalma görevi için bir araya gelme hikayesini anlatacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rogue One: A Star Wars Story Fragman
Steam Kontrolcüsünün Satış Rakamı Açıklandı Dark Souls III - Ashes of Ariandel DLC PVP Trailer
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.10.2016 23:45:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sean john death starı bu kızın babası tasarlamadıki ne yapmış bunlarya , starwarsın 2 filmide tasarımlar yapılmıştı dookunun elindeydi ve droidleri üreten adamlar yapmıştı .
hocam bunlar genişletilmiş evreni sildiler tekrardan yazıyorlarmış sözde

Sean john

13.10.2016 21:20:23

0
death starı bu kızın babası tasarlamadıki ne yapmış bunlarya , starwarsın 2 filmide tasarımlar yapılmıştı dookunun elindeydi ve droidleri üreten adamlar yapmıştı .

MakaveLiVII

13.10.2016 20:15:03

0
Tam cizgi film star wars tarzi konusu var filme daha dolu seylerde koysalardi keske tabi izlemeden bilemeyiz

JackTim

13.10.2016 19:43:35

0
Anlaşılan filmde jedi göremiyeceğiz birde Darth Vader'ı fazla göstermiyorlar sebebi filmde az rol alması olabilir.

BSC Misafiri

13.10.2016 19:31:57

0
Bu deathstar planlarının calınması için cok fedakarlıklar yapıldı denildi umarım o fedakarlıkların birinde baktı planları alamıyor başrol karakterin dark side a gecmesi olur iyi bi film olur öyle olursa

2K

13.10.2016 18:36:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri işte darth vader koyduk reklam olsun insanlar izlemeye gelsin 1 dk kadar gösteririz diyip eklemişler artık filmler böyle fragmandan her şey anlaşılıyor
Filmin geçtiği zamanda Darth Vader yaşadığı için koymasalar ayıp olurdu. Hem hakkında bir sürü teori olan fakat net olarak açıklanmayan acaba planları bilerek mi verdiler daha sonra pusuya düşürmek için gibi Star Wars evrenine ait açıklanacak detaylar var. Yani kısacası iş olsun diye ekleme gibi bir durum yok ortada. Bu arada Mads Mikkelsen'den iyi Sith Lord olurdu keşke öyle olsaydı.

BSC Misafiri

13.10.2016 15:41:54

0
Death Star film sonunda patlayacak mı? No man's sky gibi :(

BSC Misafiri

13.10.2016 15:41:51

0
işte darth vader koyduk reklam olsun insanlar izlemeye gelsin 1 dk kadar gösteririz diyip eklemişler artık filmler böyle fragmandan her şey anlaşılıyor

Deadpool1239

13.10.2016 15:29:17

0
Şimdi hayal ettiğimiz filmin son boss savaşı Direniş ile Darth Vader arasında geçer. Erso hariç tüm herkesi muhteşem hareketleriyle Vader kılıçtan geçirir. Erso'da zar zor oradan kaçıp planları ulaştırır. Yüksek ihtimalle bulacağımız ise Vader iki dakika gözükecek, iki üç generale bağıracak filmde lightsaber dövüşü bile olmayacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız