Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocket League'in Birinci Sezonu Şubat Ayında Sona Eriyor


    Geçtiğimiz senenin önemli sürprizleri arasında gelen Rocket League, rekabetçi yapıya odaklanan bir oyundu. Tıpkı rakipleri gibi sezon sitemiyle işleyen Rocket League'in ilk sezonunun önümüzdeki ay itibariyle sonlanacağı açıklandı.
 
    Belirtilenlere göre Rocket League'in ilk sezonu, Şubat ayında sunulacak bir güncellemeyle beraber sona erecek. Bu güncellemede ilk sezona katılan oyunculara ödüller sunulacakken, oyun içi eşyalara da nadirlik derecelendirme sistemi getirilecek. Yani tıpkı bir Counter Strike: Global Offensive ya da Dota 2 gibi Rocket League'de de artık nadir eşyalar görebileceğiz. Sezon 2 hakkında detaylı açıklamalar 22 Ocak tarihinde yapılacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rocket league Psyonix sony playstation 4 yarış futbol eğlence
Metal Gear Online, PC İçin Resmi Çıkışını Yaptı Xbox One'ın Yeni Sistem Güncellemesinden Detaylar Haftaya Paylaşılacak

0quz28

20.1.2016 10:03:48

0
oyun o kadar güzel ki 70 saati devirdik arkadaşımla beraber ilk aldığınız sırada zevkli geliyor bi 20 30 saat sonra bir anda hevesinizi almış gibi oluyorsunuz ama tekrar şans verdiğinizde oyuna daha oyunda öğrenilecek ve zevk alınacak çok şey olduğunu görüyorsunuz.(arkadaşımla sadece ranked maç atarız yani tek kişi oynamakda gayet zevkli kaçırmayın alın oynayın zaten her sistemde çalışacak bir oyun)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket League
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız