Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Risen 2'nin Öncelikli Platformu PC Ama...

Risen 2, 2012 ilkbahar döneminde çıkışını gerçekleştirecek.
 
    Gothic serisinin ruhani devam oyunu Risen, her yönüyle RPG oyuncuları tarafından büyük beğeni toplamıştı. Risen 2 için daha az bug ve çok daha iyi bir görselliğin sunulabilmesi adına bekleyenlerden süre isteyen yapımcı Piranha Bytes, gerçekleştirdikleri bir röportajda ilginç bir noktaya değindi.
 
    Yapımcı firmadan Björn Pankratz, oyunu sadece PC için geliştirmekte olduklarını ancak konsol versiyonunun başka bir firmaya devredilediğini ve başından bu yana konsol versiyonunun da kendileri açısından oldukça önemli olduğuna değindi. Bu yüzden yapımcı firma PC'de görsel açıdan harika bir iş çıkarsa da, tasarımsal açıdan verdikleri kararlarda çok ileri gitmeyerek konsol versiyonunu zorlamayacak tasarım ve performans ortaya koyan bir oyun geliştirdiklerini belirtti.
 
"PC versiyonu üzerinde yoğun bir emek harcıyoruz ancak bizim için konsol versiyonları da son derece önemli. Başından bu yana oyunun konsol versiyonlarını da kabullenerek tasarım ve performans açısından eşdeğer bir kalite sunacak şekilde çalıştık."

    Hatırlayacağınız gibi Battlefield 3'de konsol haritaları, PC'ye oranla daha küçüktü. Sanırız Risen 2'de her iki platform için eş değer tasarımlar olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak n4g Piranha Bytes Deep Silver Risen 2 Dark Waters RPG pc ps3 xbox360
Just Dance'in Başarısı, Ubisoft'u Şaşkına Çevirdi Söylenti: Sıradaki BF3 DLC'si Amerika'yı İçerecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

big daddy kunteper

29.1.2012 14:56:28

0
Cold Death 29.01.2012 11:50:50 evet senin ilk 3 çok güzel. KOTOR serisi muhteşemdi gerçekten. çok büyük Star Wars hayranı olmamama rağmen büyük heyecan ve zevkle oynamıştım. Neverwinter Nights'ta çok iyi bir RPG ama The Temple of Elemental Evil'ı ona tercih ederim şahsen. mesela sende eski oyunları tercih etmişsin. işte demek istediğim şeyde bu. günümüzde sürekli RPG oyunları çıkıp duruyor ama alayı eskilere kıyasla fiyasko. mesela şuan sabah akşam Skyrim oynuyorum. günümüz şartlarında çok güzel bir oyun olmasına rağmen Morrowind'ı aratıyor bence. oyun bir sefer hardcore RPG oyuncusuna küfür eder gibi basit. ilk defa olayı kavrama amaçlı öylesine açtığım karakterle bile yenilmez hale geldim. sonra oyunu ortasında bırakıp Master zorluk seviyesinde baştan başladım şimdi biraz zorlar gibi oluyor. eski RPGleri normal zorlukta bile bitirene kadar göbeğimiz çatlıyordu şimdi en zor seviyelerde oynamazsak keyif alamıyoruz. artık oyun firmaları asıl RPG severleri hiç düşünmeden alakalı alakasız herkes oynasın mantığıyla RPG oyunu yapıyor. muhtemelen de bu böyle devam eder ve bir daha asla eski kalitedeki RPGleri göremeyiz. ha bu arada ilk Risen berbat bir oyundu. 2. oyunu alıp almamakta kararsızım. çıktıktan sonra kararımı vericem.

S.T.A.L.K.E.R.

29.1.2012 11:50:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ismail vilehand

hocam kusura bakma ama RPG kültürün çok zayıf. böyle RPG listesi ne duydum ne gördüm. Baldur's Gate, Icewind Dale ve Fallout serisi gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunları olarak geçer genelde. sende bir tanesi bile yok. eğer RPG seviyorum diyorsan bunları bir oyna sonra fikrin %99 değişir zaten. mesela Skyrim uzak ara günümüzün en iyi RPGsi ama o bile Baldur's Gate ve Icewind Dale gibi oyunlarla kıyaslanınca aşırı zayıf kalıyor. günümüzde RPG türünün sadece adı var. o eski hissiyat git gide yok oluyor.
dediklerine katılıyorum ama oyunları her yönden değerlendirmek lazım. sadece oynanabilirlik, hikaye açısından değil. grafikler, görsel anlamda bıraktığı etki, fizik ögeleri falan. gerçi benim için bundan daha iyi rpg çıkamayacak dediğim oyunlar Fallout Neverwinter Nights KOTOR I-II yani değerlendirmem yine senin yorumun doğrultusunda :)

big daddy kunteper

29.1.2012 03:44:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: edikey Risen 1 Dragon age: Origins Skyrim Bu üçünden güzel bi oyun asla çıkmayacak (rpg)
hocam kusura bakma ama RPG kültürün çok zayıf. böyle RPG listesi ne duydum ne gördüm. Baldur's Gate, Icewind Dale ve Fallout serisi gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunları olarak geçer genelde. sende bir tanesi bile yok. eğer RPG seviyorum diyorsan bunları bir oyna sonra fikrin %99 değişir zaten. mesela Skyrim uzak ara günümüzün en iyi RPGsi ama o bile Baldur's Gate ve Icewind Dale gibi oyunlarla kıyaslanınca aşırı zayıf kalıyor. günümüzde RPG türünün sadece adı var. o eski hissiyat git gide yok oluyor.

Guest-F97E00D06

29.1.2012 02:47:49

0
Risen 1 Dragon age: Origins Skyrim Bu üçünden güzel bi oyun asla çıkmayacak (rpg)

BSC Misafiri

29.1.2012 02:20:57

-2
Hepiniz konsollara taktınız. Bence kısıtlanması iyi. Bu oyun über grafikli çıksaydı. PC oyuncularının kaçı bu oyunu oynayabilecekti? Bence grafiklerin kısıtlı olması bizler için bir avantaj.

BSC Misafiri

29.1.2012 01:32:23

+2
konsolların acizliği yüzünden hep kısıtlanmış oyunlar oynamak zorunda kalıyoruz. mesela Skyrim gelmiş geçmiş mükemmel oyun olabilirdi ama konsollar yüzünden direkten döndü. Skyrim'deki eksikliklerin hepsi bu yüzden. COD serisinin hala aynı grafik motoruyla çıkması bu yüzden. bunun gibi onlarca hatta yüzlerce örnek verilebilir. konsollar yüzünden PC oyuncuları mağdur oluyor. yapacak bir şey yok...

BSC Misafiri

29.1.2012 01:32:17

0
Merakla beklediğim oyunlar arasında. Korsan temalı oyunlar pek çıkmıyor. Üstelik RPG olmasıda beni cezbediyor. Umarım bekleneni verir.

BSC Misafiri

29.1.2012 01:30:32

0
Konsollara kurban edilen oyunlar.

BSC Misafiri

29.1.2012 01:30:28

-1
Grafiklerle alakası yok. Tasarımsal açıdan yani haritaların büyüklüğü açısından söylemiştir. Hatırlarsanız ilk oyunda dx10 desteği vermişlerdi. Anlayacağınız grafikler güzel olacak fakat haritalar küçük olacak.

Mactavish-

29.1.2012 01:00:04

+2
quote:

Orijinalden alıntı: YouR@ck Yani adam diyorki PC de daha iyi grafikler sunabilirdik ama sırf konsollar yüzünden grafikleri düşük tutmak zorunda kaldık. Şu konsollar teknolojinin içine etti.

İyi İsim

29.1.2012 00:22:34

+3
Yani adam diyorki PC de daha iyi grafikler sunabilirdik ama sırf konsollar yüzünden grafikleri düşük tutmak zorunda kaldık. Şu konsollar teknolojinin içine etti.

M3rett0

29.1.2012 00:12:53

0
Steam yılbaşı etkinliklerinde bedavaya çıkmıştı bana RPG ögeleri güzel de combat sistemi kısır etti.

Wayward Son

29.1.2012 00:04:53

+1
İlk oyun kesinlikle harikaydı. Olumsuz eleştirileri anlamıyorum. Hataları vardı evet ama Gothic efsanesini devam ettiren yegane isimdir Risen.

Haykıran Bıngıldak

28.1.2012 23:59:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: madboyelben ilk oyun berbatti, olmayan! quest journal i deli etti beni ve combat i da ayni sekilde deli etmekle beraber cok yavandi. yine de birakana kadar bi 15 saat oynadim sanirim.
Beni de o ıssız ada konsepti çekmişti. Mükemmel bir oyun değildi ama en azından oynanmaya değer bir oyundu 2. oyunu almamam için bi neden yok. Bu tür henüz olayı tamamen paraya dökmemiş firmalara destek olmak hoşuma da gidiyor. Adamlar kendilerini kanıtlamaya çalışırken bol kepçeden dağıtıyorlar.

Mactavish-

28.1.2012 23:58:32

0
kısıtlanmış oyun görmek istemiyoruz eskidi makineler artık

madboyelben

28.1.2012 23:35:40

-3
ilk oyun berbatti, olmayan! quest journal i deli etti beni ve combat i da ayni sekilde deli etmekle beraber cok yavandi. yine de birakana kadar bi 15 saat oynadim sanirim.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Risen 2: Dark Waters
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız