Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of the Triad, Harika Bir Videoyla Geri Döndü


    2013 senesi daha şimdiden old school dediğimiz eski toprak oyuncuların unutamayacağı bir sene oluyor. Wasteland, Flashback gibi oyunlardan söz ederken, 2013'ün dirilen oyunlarına bir yenisi daha eklendi. 94 çıkışlı Rise of the Triad, etkileyici bir videoyla geri döndü. 
 
    90'lı yılların FPS akımına uyarak hızlı bir yapıda karşımıza çıkan Rise of the Triad, remake oyununda da bu halinden ödün vermiyor. Quake ve Unreal Tournament gibi hızlı tarzda oynanışa sahip olan Rise of the Triad, 2013 yılındaki halinde de yine bu oyunlar gibi hızlı bir FPS oynanışı sunuyor. 
 
    Unreal Engine 3 ile PC'ye özel geliştirilen Rise of the Triad, GOG.com ve Steam üzerinden satışa çıkacak. Rise of the Triad'ın remake sürümünün 17 dakikalık oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videodaki bazı göndermelerin yüzünüzü gülümseteceğine eminiz;
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rise of the triad rott 2013 fps quake unreal tournament pc
Guile Tema Müziğine Enfes Bir Akapella Çalışması Bethesda: "İkinci El Pazarı Büyük Bir Tehlike"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.4.2013 10:18:14

+4
4 diskette almıştım oyunu. 1.6 mb lık 4 adet disket :) ulan oyunu kurup oynayınca gözümden yaş akmıştı. vay be. nereden nereye. C:/ROTT :)) ulan ya

itachi237

16.4.2013 20:04:12

0
quake'de az mı oynadık böyle ama bölüm tasarımları olmamış daha karmaşık olmalı

musAKka

16.4.2013 14:45:50

0
Neredeyse 20 sene olacak, insan bir garip hissediyor... İlk oyun Wolfenstein Engine ile yapılmıştı ve şaheser niteliğindeydi. Remake'i de oldukça güzel gözüküyor. Zamanın XS'ine de çok benzemiş.

BSC Misafiri

16.4.2013 14:03:48

0
quake 3 arena gibi çok severim böyle oyunları. coddan kurtuluyoruz yavaş yavaş çok şükür. müzik dışında herşey güzel gözüküyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rise of the Triad (2013)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız