Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resistance 3'ün En Büyük Kozu; Gelişmiş Yapay Zeka

Resistance 3'te çılgın Bölüm Sonu Canavarları olacak.
 
    Resistance 3 bu yılın sonuna göz kırpan Playstation 3 exclusivelerden biri konumunda. Aslına bakarsanız Killzone 3 satışlarının beklentilerin altında kalmasından sonra Resistance 3 konusunda da derin bir endişeye sahibim. Insomniac ise açıklamalarıyla oyunlarını yücelterek bu endişeleri ortadan kaldırmaya çalışıyorlar.
 
    Oyun hakkında açıklama yapan Insomniac'tan Cameron Christian, Resistance 3'ün en büyük kozları arasında geliştirilmiş yapay zekayı gösterdi ve ekledi: "Düşmanlar artık çok daha duyarlı ve agresifler. Peşinizden gelecekler. Bir kaçını indirebilirsiniz, fakat diğerleri sizi izleyecek, bulacak ve avlayacak."

   Christian yapay zekanın oyuncuları etkileyeceğini söylerken silah etkilerinin de dengelendiğini sözlerine ekledi. Resistance 3, 6 Eylül'e göz kırpıyor. Oyunun yayınlanan son geliştirici günlüğünde düşmanlara değinilmişti, kaçırdıysanız aşağıda!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamasutra Resistance 3 Sony Insomniac Games PS3 cameron christian ai yapay zeka
Microsoft, Crytek'i 1. Parti Stüdyo Yapmak İstemiş Uncharted 3'ün Betası Herkese Açık Hale Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Barxxx

5.7.2011 14:31:10

0
benim için süper yapay zeka eksi. insanın sinirini bozuyo UC1 de yapay zekadan çok çektim ya siperdeyken deli gibi arkandan dolanmaya çalışıyolardı bide kalabalıklarsa ki genelde öyleydiler kumandayı kırasım geliyodu neyse sonra UC2 de daha insaflı bir yapay zeka çıktıda crushing de bile son bölüm hariç çok sinirim bozulmadan oyunu bitirdim.Bu sebeplerden dolayı ben insaflı ve birazcık moron yapay zeka seviyorum çok zeki istiyosam mp oynarım abi sp de bana mp sıkıntısı yaşatmayın.Zorluk arttıkça düşmanın akıllanması da güzel olabilir.

agarip

5.7.2011 13:34:17

0
demosu bence tatmin ediciydi. kendi türünde çok fazla iyi oyun olması, resistance 3'ü epeyce zorlayacak. MW3 ve BF3 varken kim almak ister bilemem, exclusive olmasıda ayrı bir hata.

VEZ1R

5.7.2011 09:50:57

+2
valla store daki demosunda gelişmişini geçtim en gelişmemişinden bile olsa bir yapay zeka izine rastlamamıştım ben. her bakımdan çok dandik ve sıkıcı bir demosu vardı.

stun

5.7.2011 02:54:24

0
diğer serileri oynamam gerekıyordur mutlaka gerekıyormu :? gerekmıyorsa almak ısterım..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resistance 3
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız